Polar Cadence sensor käyttöohje: Tärkeitä tietoja > Poljinnopeussensorin paristo

Poljinnopeussensorin paristo

Paristoa ei voi vaihtaa. Sensori on sinetöity mekaanisen kestävyyden ja luotettavuuden varmistamiseksi. Voit hankkia uuden sensorin valtuutetusta Polar-huollosta tai jälleenmyyjältä. Sensoreita on myynnissä myös verkossa. Löydät oman maasi shoppolar-verkkokaupan osoitteesta www.polar.com.

Sensorin pariston varaustaso näytetään vastaanotinlaitteessa, jos se tukee Bluetooth® Battery Service -palvelua.

Pariston käyttöiän pidentämiseksi sensori siirtyy valmiustilaan kolmenkymmenen minuutin kuluttua, kun lopetat pyöräilyn ja magneetti lakkaa kulkemasta sensorin ohi.