Polar Cadence sensor Brukerhåndbok: Viktig informasjon > Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Driftstemperatur:

-10 ºC til +50 ºC / +14 ºF til +122 ºF

Batteriets levetid:

Gjennomsnittlig 1400 timers bruk

Nøyaktighet:

±1 %

Materialer:

Termoplastpolymer

Vanntetthet:

Sprutsikker

FCC ID: INWY6

Bluetooth QD ID: B021137

Copyright © 2021Polar Electro Oy, FI-90440 KEMPELE.

Med enerett. Ingen deler av denne brukerhåndboken skal bli brukt eller reprodusert i noen form eller på noen måte uten forutgående skriftlig tillatelse fra Polar Electro Oy. Navnene og logoene som er merket med ™-symbol i denne brukerhåndboken eller i pakningen for dette produktet, er varemerker tilhørende Polar Electro Oy. Navnene og logoene som er merket med ®-symbol i denne brukerhåndboken eller i pakningen for dette produktet, er registrerte varemerker tilhørende Polar Electro Oy. Merket Bluetooth® og tilhørende logoer er registrerte varemerker tilhørende Bluetooth SIG, Inc. og enhver bruk av slike merker av Polar Electro Oy er underlagt lisens.

1.0 NO 07/2021