Polar Cadence sensor Brukerhåndbok: Innledning > Innledning

Innledning

Polar tråkkfrekvenssensor er utviklet for å måle tråkkfrekvens, altså pedalomdreininger per minutt når du sykler. Sensoren er kompatibel med Bluetooth® Smart Ready-enheter som støtter Bluetooth® Cycling Speed og Cadence Service.

Du kan bruke tråkkfrekvenssensoren med flere titalls ledende treningsapplikasjoner, samt med Polar-produkter som benytter Bluetooth® Smart. På support.polar.com finner du en liste over kompatible produkter og enheter.