Polar Cadence sensor Brukerhåndbok: Viktig informasjon > Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Hva skal jeg gjøre hvis...

...tråkkfrekvensen er 0 eller det ikke vises noe når jeg sykler?

• Kontroller at posisjonen til tråkkfrekvenssensoren og avstanden mellom sensoren og krankmagneten er riktig.

• Pass på at du har aktivert tråkkfrekvensfunksjonen på mottakerenheten. For ytterligere informasjon, brukerveiledningsmaterialet til mottakerenheten eller mobilapplikasjonen.

• Forsøk å ha mottakerenheten i en holder på sykkelstyret. Dette kan forbedre forbindelsen.

• Hvis det vises 0 med ujevne mellomrom, kan det skyldes midlertidige elektromagnetiske forstyrrelser i omgivelsene.

• Hvis det vises 0 hele tiden, kan batteriet være tomt for strøm.

...det vises uregelmessig tråkkfrekvens eller hjertefrekvens?

• Det kan forekomme forstyrrelser i nærheten av mikrobølgeovner og datamaskiner. WLAN-basestasjoner kan også forårsake forstyrrelser når du trener med Polar Cadence Sensor. For å unngå feilaktige eller uregelmessige målinger, bør du bevege deg bort fra mulige støykilder.

... jeg ønsker å pare sensoren med mottakerenheten før installasjon?

• Følg instruksjonene i brukerveiledningsmaterialet for mottakerenheten eller mobilapplikasjonen. I stedet for å dreie på krankarmen, kan du aktivere sensoren ved å bevege den frem og tilbake i nærheten av magneten. Det blinkende røde lyset viser at sensoren er aktivert.

Hvordan vet jeg...

... om sensoren overfører data til mottakerenheten?

• Når du begynner å sykle, viser det røde, blinkende lyset at sensoren er aktiv og at den overfører tråkkfrekvenssignaler. Når du fortsetter å sykle, skrur lyset seg av.