Polar Cadence sensor Brukerhåndbok: Kom i gang > Paring av tråkkfrekvenssensor

Paring av tråkkfrekvenssensor

Den nye tråkkfrekvenssensoren må parres med mottakerenheten for å kunne motta tråkkfrekvensdata. For mer informasjon, se brukerveiledningsmaterialet for mottakerenheten eller mobilapplikasjonen.

For å sikre en god forbindelse mellom tråkkfrekvenssensoren og mottakerenheten, anbefales det at man har enheten i en holder på styret.