Polar Cadence sensor Brukerhåndbok: Viktig informasjon > Batteri til tråkkfrekvenssensor

Batteri til tråkkfrekvenssensor

Batteriet kan ikke skiftes. Sensoren er forseglet for maksimal mekanisk levetid og pålitelighet. Hvis du vil kjøpe ny sensor, ta kontakt med et godkjent Polar-servicesenter eller forhandler. Du kan også kjøpe sensorer på nettet. Gå inn på www.polar.com for å finne ditt lands shoppolar-nettbutikk.

Batterinivået på sensoren vises på mottakerenheten hvis den støtter Bluetooth® Battery Service.

For å øke batteriets levetid, går sensoren i standby-modus i tretti minutter når du slutter å sykle, og magneten ikke passerer sensoren.