Polar Cadence sensor Brugervejledning: Vigtige oplysninger > Batteri til kadencesensoren

Batteri til kadencesensoren

Batteriet kan ikke udskiftes. Sensoren er forseglet for at maksimere den mekaniske levetid og driftssikkerhed. For at købe en ny sensor bedes du kontakte din autoriserede Polar-service eller forhandler. Du kan også købe sensorer online. Gå ind på www.polar.com for at finde online shoppolar-butikken i dit land.

Din sensors batteriniveau vises på modtagerenheden, hvis den understøtter Bluetooth®-batteriservice.

For at forlænge batteriets levetid skifter sensoren til standby-tilstand inden for 30 minutter, hvis du holder op med at cykle, og magneten ikke føres forbi sensoren.