CS600X Bruksanvisning

1. PRESENTATION

Grattis! Du har köpt ett avancerat träningsverktyg med en mängd funktioner som du kan använda för att skräddarsy din träning efter dina personliga önskemål och behov. I denna bruksanvisning finns instruktioner för hur du får ut så mycket som möjligt av din cykeldator.

Den senaste versionen av denna användarhandbok kan laddas ner från http://www.polar.com/support. För videohandledning, gå till http://www.polar.com/en/support/video_tutorials.

↑ Tillbaka till början