Polar CS500+/CS500TDF Käyttöohje

1. TUTUSTU POLAR CS500+ -PYÖRÄILYTIETOKONEESEEN

Onnittelumme uuden Polar CS500+ -pyöräilytietokoneen hankkimisesta! Pyöräilytietokone on kaiken kattava harjoittelun ohjausjärjestelmä.

Tämä käyttöohje sisältää kattavat ohjeet, joiden avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn pyöräilytietokoneestasi. Tämän käyttöohjeen viimeisin versio on ladattavissa osoitteesta www.polar.com/fi/tuki.

Polar CS500+ -pyöräilytietokone tarjoaa kaikki tiedot, joita tarvitset pyöräilysuorituksesi parantamiseen ja se myös tallentaa tiedot myöhempää analyysia varten. Uusi suuri näyttö takaa harjoitustietojen selkeän näkymisen kaikissa olosuhteissa. Innovatiivinen näppäinteknologia mahdollistaa helpon ja turvallisen käytön myös korkeissa nopeuksissa.

Pyöräilytietokone voidaan helposti kiinnittää pyörän ohjainkannattimeen tai tankoon uudella Polar Dual Lock Bike Mount -kiinnikkeellä. Kiinnikkeen uudelleensuunnitellut metalliosat takaavat pyöräilytietokoneen tukevan kiinnityksen.

Mukava Polar H3 -sykesensori lähettää EKG-tarkan sykesignaalin pyöräilytietokoneeseen. Sykesensoriin kuuluu kiinnitysvyö ja lähetinyksikkö.

Polar CS -nopeussensori™ W.I.N.D. mittaa langattomasti matkan sekä reaaliaikaisen, keskimääräisen ja maksimaalisen nopeutesi.

Siirrä tietoja pyöräilytietokoneen ja polarpersonaltrainer.com:in välillä Polarin uuden Polar DataLink -tiedonsiirtolaitteen avulla. Kytke DataLink tietokoneen USB-porttiin ja se havaitsee pyöräilytietokoneen W.I.N.D.-tekniikan avulla.

Polarpersonaltrainer.com-verkkopalvelu on räätälöity tukemaan harjoittelutavoitteitasi. Siellä voit

• tallentaa harjoitustiedostojasi pitkäaikaisseurantaa varten

• analysoida ja seurata edistymistäsi yksityiskohtaisesti, myös korkeustietojen graafisen esityksen avulla

• analysoida harjoittelun intensiteettiä ja tarvittavaa palautumisaikaa Harjoituskuormitus-ominaisuuden avulla

• optimoida harjoittelutapaasi Polar-harjoitusohjelmien avulla

• haastaa ystäviäsi virtuaalisiin urheilukilpailuihin ja pitää yhteyttä muihin urheilun harrastajiin.

Polar WebSync 2.4 -ohjelmalla (tai uudemmalla) voit

• synkronoida ja siirtää tietoja harjoitustietokoneesi ja polarpersonaltrainer.com-palvelun välillä

• muokata pyöräilytietokoneesi asetuksia ja mukauttaa näytön, esimerkiksi omalla logollasi

• määrittää harjoitusäänten asetukset, automaattikierrostoiminnon ja muistutuksen, joka muistuttaa sinua juomisesta, syömisestä tai muusta tärkeästä toiminnosta harjoituksen aikana

• valita lajissa käytettävän välineen (pyörän) ja määrittää laitteelle käytettävissä olevat sensorit

• mukauttaa pyöräilytietokoneen näytön näyttämään haluamasi tiedot harjoituksen aikana.

WebSync-ohjelman voi ladata osoitteesta www.polarpersonaltrainer.com.

Voit rekisteröidä Polar-tuotteesi osoitteessa http://register.polar.fi/. Näin varmistat, että voimme kehittää tuotteitamme ja palvelujamme vastaamaan entistä paremmin tarpeitasi.

Video-opetusohjelmia löytyy osoitteesta http://www.polar.com/en/support/video_tutorials.

Käytettävissä olevat Polar-lisätarvikkeet

Polar-lisätarvikkeiden avulla saat harjoittelukokemuksestasi täydellisemmän ja ymmärrät suorituskykyäsi syvemmällä tasolla.

Polar CS-poljinnopeussensori™ W.I.N.D. mittaa langattomasti reaaliaikaista poljinnopeutta ja keskipoljinnopeutta, eli pyöritysnopeutta kierroksina minuutissa.

Polar LOOK Kéo Power -järjestelmä mittaa langattomasti watteina ilmaistua tehontuottoa ja poljinnopeutta.

Yhteensopivien sensoreiden ja Polar H3 -sykesensorin tiedot lähetetään langattomasti pyöräilytietokoneeseen Polarin 2,4 GHz:n W.I.N.D.-teknologian avulla. Tämä eliminoi häiriöt harjoittelun aikana.