Polar CS500+/CS500TDF Manualul utilizatorului

1. CUNOAŞTEŢI-VĂ APARATUL DUMNEAVOASTRĂ POLAR CS500+

Felicitări pentru achiziţionarea unui nou calculator pentru ciclism Polar CS500+! Calculatorul pentru antrenament vă oferă un sistem integrat pentru a vă ghida în antrenament.

Acest manual de utilizare cuprinde instrucţiuni complete care să vă ajute să obţineţi randamentul maxim al calculatorului dumneavoastră pentru ciclism. Ultima versiune a acestui manual de utilizare poate fi descărcată de la adresa www.polar.com/support.

Calculatorul pentru ciclism Polar CS500+ vă oferă toate datele de care aveţi nevoie pentru a vă îmbunătăţi performanţa de ciclism şi salvează, de asemenea, datele pentru o analiză ulterioară. Noul afişaj de mari dimensiuni garantează vizibilitatea clară a informaţiilor de antrenament în orice condiţii. Tehnologia butoanelor inovatoare permite funcţionarea uşoară şi sigură chiar şi la viteze mari.

Calculatorul pentru ciclism poate fi montat cu uşurinţă pe tijăsau pe ghidonul bicicletei dumneavoastră cu ajutorul nouluisuport Polar Dual Lock. Piesele din metal nou concepute ale bicicletei garantează montarea fixă a calculatorului pentru ciclism.

 

 
 

Confortabilul senzor pentru ritm cardiac Polar H3 trimite semnalul de ritm cardiac către calculatorul pentru ciclism cu precizia unui ECG. Senzorul pentru ritm cardiac constă dintr-o curea şi un conector.

Polar CS speed sensor™ W.I.N.D. măsoară fără fir distanţa şi vitezele medie şi maximă în timp real.

 

 

Transferaţi datele între calculatorul de ciclism şi polarpersonaltrainer.com cu noul dispozitiv de comunicare a datelor, Polar DataLink. Pur şi simplu conectaţi dispozitivul dumneavoastră DataLink la portul USB al calculatorului dumneavoastră iar acesta detectează calculatorul de ciclism cu ajutorul tehnologiei W.I.N.D.

 

 

polarpersonaltrainer.com este un serviciu web complet creat special pentru a vă asista obiectivele de antrenament. Acolo puteţi:

  • să stocaţi fişierele de antrenament pentru urmărire pe termen lung

  • să analizaţi şi să vă urmăriţi progresul până la cele mai mici detalii, inclusiv informaţii despre altitudine cu tendinţă grafică

  • să analizaţi intensitatea antrenamentului şi timpul de recuperare necesar folosind funcţia de încărcare a antrenamentului

  • să optimizaţi modul în care vă antrenaţi folosind programele de antrenament Polar

  • să vă provocaţi prietenii la competiţii sportive virtuale şi să interacţionaţi cu alţi entuziaşti ai sportului

Cu software-ul Polar WebSync 2.4 (sau o versiune mai nouă), puteţi:

  • să sincronizaţi şi să transferaţi datele între calculatorul dumneavoastră pentru ciclism şi polarpersonaltrainer.com

  • să reglaţi setările calculatorului şi să personalizaţi afişajul, de exemplu cu propria siglă

  • să setaţi sunete de antrenament, o tură automată şi un memento care vă aminteşte să beţi, să mâncaţi sau să faceţi alte acţiuni importante în timpul antrenamentului

  • selectaţi echipamentul (bicicleta) pe care o folosiţi în sport şi să setaţi senzorii disponibili pentru echipament

  • să personalizaţi afişajul calculatorului pentru ciclism pentru a afişa informaţiile pe care doriţi să le vedeţi în timpul antrenamentului

Software-ul WebSync poate fi descărcat de la adresa www.polarpersonaltrainer.com.

 

 

Înregistraţi-vă produsul Polar la adresa http://register.polar.fi/ pentru a vă asigura că ne îmbunătăţim în continuare produsele şi serviciile pentru a răspunde mai bine nevoilor dumneavoastră.

Pentru tutoriale video, accesaţi http://www.polar.com/en/polar_community/videos.

Accesorii Polar disponibile

Cu ajutorul accesoriilor Polar, vă puteţi îmbunătăţi experienţa şi puteţi obţine o înţelegere mai completă a performanţelor dumneavoastră.

Polar CS cadence sensor™ W.I.N.D. măsoară fără fir cadenţa în timp real şi pe cea medie, cunoscută şi sub numele de rată de pedalare, ca rotaţii pe minut.

Sistemul Polar LOOK Kéo Power măsoară fără fir energia produsă exprimată în waţi şi cadenţă.

 

 

Datele de pe toţi senzorii compatibili şi de pe senzorul pentru ritm cardiac sunt trimise fără fir calculatorului pentru ciclism prin intermediul tehnologiei Polar 2,4GHz W.I.N.D. Aceasta ajută la eliminarea perturbaţiilor din timpul antrenamentului.