Polar CS500+/CS500TDF Brukerhåndbok

1. BLI KJENT MED POLAR CS500+

Gratulerer med din nye Polar CS500+ sykkelcomputer! Sykkelcomputeren gir deg et komplett system for treningsveiledning.

Denne brukerhåndboken inneholder fullstendige instruksjoner for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av sykkelcomputeren. Den nyeste versjonen av denne brukerhåndboken kan lastes ned fra www.polar.com/support.

Polar CS500+ sykkelcomputer gir deg alle dataene du trenger for å forbedre sykkelprestasjonene dine, og lagrer dessuten dataene for senere analyse. Den nye og store skjermen garanterer at treningsinformasjonen er godt synlig under alle forhold. Innovativ knappteknologi gir enkel og sikker drift selv i høye hastigheter.

Sykkelcomputeren kan enkelt festes til rammen eller sykkelstyret med det nye sykkelfestet fra Polar. De nyutviklede metalldelene på sykkelfestet garanterer godt feste for sykkelcomputeren.

Komfortabel Polar H3 pulssensor overfører hjertefrekvenssignalet til sykkelcomputeren med EKG-nøyaktighet. Pulssensoren består av en stropp og en kontakt.

Polar CS hastighetssensor™ W.I.N.D. utfører trådløs måling av sykledistanse samt sanntidshastighet og gjennomsnittlig og maksimal hastighet.

Overfør data mellom sykkelcomputeren og polarpersonaltrainer.com med Polars nye datakommunikasjonsenhet, Polar DataLink. Du setter bare inn DataLink-enheten i USB-porten på datamaskinen, så oppdager den sykkelcomputeren ved hjelp av W.I.N.D.-teknologi.

Webtjenesten polarpersonaltrainer.com er skreddersydd for å støtte treningsmålene dine. Der kan du gjøre følgende:

• lagre treningsfilene for langsiktig oppfølging

• analysere og følge fremgangen din ned til minste detalj, inkludert høydeinformasjon med grafisk trend

• analysere treningsintensiteten og nødvendig restitusjonstid ved hjelp av treningsbelastningsfunksjonen

• optimalisere måten du trener på ved å bruke Polar-treningsprogrammene

• utfordre vennene dine til en virtuell sportskonkurranse, og komme i kontakt med andre sportsentusiaster

Med Polar WebSync 2.4-programvare (eller nyere) kan du gjøre følgende:

• synkronisere og overføre data mellom sykkelcomputeren og polarpersonaltrainer.com

• finjustere innstillingene i sykkelcomputeren og tilpasse displayet, for eksempel med din egen logo

• angi treningslyder, automatisk etappe og en påminnelse som minner deg på å drikke, spise eller annet som er viktig å gjøre under trening

• velge utstyret (sykkelen) du bruker i sportsformen, og angi tilgjengelige sensorer for utstyret

• tilpasse displayet på sykkelcomputeren slik at det viser informasjonen du vil se under trening

WebSync-programvaren kan lastes ned fra www.polarpersonaltrainer.com.

Registrer Polar-produktet ditt på http://register.polar.fi/ for å hjelpe oss med å forbedre våre produkter og tjenester, slik at de i større grad kan oppfylle dine behov.

Hvis du vil se videoveiledninger, kan du gå til http://www.polar.com/en/support/video_tutorials.

Tilgjengelig Polar-tilbehør

Ved hjelp av Polar-tilbehør kan du få en enda bedre opplevelse og en mer komplett forståelse av prestasjonene dine.

Polar CS tråkkfrekvensmåler™ W.I.N.D. utfører trådløs måling av sanntidstråkkfrekvens og gjennomsnittlig tråkkfrekvens, også kalt pedaltråkkfrekvens, det vil si omdreininger per minutt.

Polar LOOK Kéo Power utfører trådløs måling av kraftuttak, uttrykt i watt og tråkkfrekvens.

Data fra alle kompatible sensorer og Polar H3 pulssensor overføres trådløst til sykkelcomputeren via Polar 2,4 GHz W.I.N.D.-teknologi. Dette eliminerer forstyrrelse under treningen.