Polar CS500+/CS500TDF Gebruiksaanwijzing

1. KENNISMAKING MET UW POLAR CS500+

Gefeliciteerd met de aanschaf van een nieuwe Polar CS500+ fietscomputer! De fietscomputer biedt u een alles-in-een-systeem om u bij uw training te begeleiden.

Deze gebruiksaanwijzing bevat volledige instructies om het beste uit uw fietscomputer te halen. De laatste versie van deze gebruiksaanwijzing kunt u downloaden op www.polar.com/support.

De Polar CS500+ fietscomputer levert u alle gegevens die u nodig hebt voor het verbeteren van uw fietsprestaties en slaat deze gegevens op voor latere analyse. Het extra grote display waarborgt goede zichtbaarheid en afleesbaarheid van trainingsgegevens in alle omstandigheden. Innovatieve knoptechnologie maakt eenvoudig en veilig gebruik mogelijk, zelfs bij hoge snelheden.

De fietscomputer kan eenvoudig aan de stuurpen of het stuur worden bevestigd met de nieuwe dubbel vergrendelde stuurhouder van Polar. De nieuw ontworpen metalen delen van de stuurhouder waarborgen een stevige bevestiging van de fietscomputer.

 

 

De comfortabele Polar H3 hartslagsensor zendt het hartslagsignaal ECG-nauwkeurig naar de fietscomputer. De hartslagsensor bestaat uit een band en een zender.

De Polar CS Snelheidssensor™ W.I.N.D. meet draadloos de afgelegde afstand, uw tijd en de gemiddelde en maximale snelheden.

 

 

Draag gegevens tussen de fietscomputer en polarpersonaltrainer.com over met de nieuwe Polar DataLink. U hoeft uw DataLink enkel op de USB-poort van uw computer aan te sluiten en hij zoekt contact met uw fietscomputer met W.I.N.D. technologie.

 

 

De webservice polarpersonaltrainer.com is speciaal ontwikkeld om u te helpen uw trainingsdoelen te bereiken. U kunt daar:

  • uw trainingsbestanden opslaan voor evaluatie op de langere termijn

  • uw vooruitgang analyseren en volgen tot in het kleinste detail, met inbegrip van de hoogte-informatie met grafische trend

  • uw trainingsintensiteit en de nodige hersteltijd analyseren met de functie Trainingsbelasting en -herstel.

  • de manier waarop u traint optimaliseren met de trainingsprogramma's van Polar

  • uw vrienden uitdagen voor een virtuele sportcompetitie en ervaringen met andere sportliefhebbers delen

Met Polar WebSync 2.4 Software (of nieuwer) kunt u:

  • gegevens tussen uw fietscomputer en polarpersonaltrainer.com synchroniseren en uitwisselen

  • de instellingen van uw fietscomputer afstemmen en het display bijvoorbeeld met uw eigen logo personaliseren

  • trainingsgeluiden, automatische ronden en herinneringen voor drinken, eten of andere belangrijke acties tijdens het trainen instellen

  • de apparatuur (fiets) selecteren die u bij de sport gebruikt en de beschikbare sensoren voor de apparatuur instellen

  • uw fietscomputer personaliseren om de gegevens te laten tonen die u tijdens het trainen wilt zien

De WebSync-software kunt u downloaden op www.polarpersonaltrainer.com.

 

 

Registreer uw Polar product via http://register.polar.fi/ om te zorgen dat wij onze producten en diensten steeds beter op uw wensen kunnen blijven afstemmen.

Ga naar http://www.polar.com/en/support/video_tutorials voor video-instructies.

Verkrijgbare Polar accessoires

Met behulp van Polar accessoires kunt u uw ervaring verrijken en een completer inzicht verkrijgen in uw prestaties.

De

Polar CS trapfrequentiesensor™ W.I.N.D. meet draadloos uw tijd en gemiddelde trapfrequentie, ook wel trapsnelheid genoemd, uitgedrukt in omwentelingen per minuut.

Het Polar LOOK Kéo Power systeem meet draadloos het geleverde vermogen, uitgedrukt in Watt en trapfrequentie.

 

 

Gegevens van alle compatibele sensoren en H3 hartslagsensor worden via de 2.4 GHz W.I.N.D. technologie van Polar draadloos naar de fietscomputer verzonden. Daardoor wordt storing tijdens de training voorkomen.