Polar CS500+/CS500TDF használati útmutató

1. ISMERKEDJEN MEG POLAR CS500+ ÓRÁJÁVAL

Gratulálunk az új Polar CS500+ kerékpáros komputeréhez! A kerékpáros komputer teljeskörű segítséget nyújt edzései során.

A használati útmutatóban teljes körű utasításokat talál annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki pulzusmérő órájából. A használati útmutató legfrissebb verziója a www.polar.com/support címről tölthető le.

A Polar CS500+ kerékpáros komputer minden szükséges adatot biztosít ahhoz, hogy tovább fokozhassa kerékpáros teljesítményét. Az óra ezenkívül arra is lehetőséget biztosít, hogy elmentse az adatokat későbbi kiértékelés céljából. Az új nagy kijelző pedig garantálja, hogy mindig, minden körülmények között jól lássa az edzési adatokat. Az innovatív gombkialakítás még nagy sebességnél is könnyű és biztonságos használatot tesz lehetővé.

 Az új Polar Dual Lock kerékpáros foglalat segítségével a kerékpáros komputer könnyedén felerősíthető a kormányra vagy a kormányszárra. A foglalat újonnan kialakított fém részei biztos tartást garantálnak a kerékpáros komputernek.

 

 
 

A kényelmes Polar H3 pulzusmérő EKG-pontosságú pulzusjeleket küld a kerékpáros komputer felé. A pulzusmérő egy csatlakozóból és egy pántból áll.

A Polar CS sebességérzékelő™ W.I.N.D. vezeték nélküli kapcsolaton keresztül méri a megtett távolságot és a pillanatnyi, az átlagos és a maximális hajtási sebességet.

 

 

Adatátvitel a kerékpáros komputer és a polarpersonaltrainer.com weboldal között a Polar DataLink-kel, a Polar új adatátviteli eszközével. Egyszerűen csatlakoztassa a DataLink egységet a számítógép USB portjába, és az egység a vezeték nélküli W.I.N.D. technológia révén felismeri a kerékpáros komputert.

 

 

A polarpersonaltrainer.com webes szolgáltatás célja, hogy segítse edzési céljai elérésében. Itt az alábbiakra van lehetősége:

  • eltárolhatja az edzési fájlokat, melyeket hosszú távon nyomon követhet

  • részletesen kielemezheti és nyomon követheti fejlődését, és grafikusan megjelenítheti a magasságokat

  • az edzésterhelési funkció segítségével kielemezheti az edzés intenzitását és a szükséges megnyugvási időt

  • optimalizálja edzését a Polar edzésprogramok használatával

  • virtuális sportversenyekre hívhatja ki a barátait, és kapcsolatba léphet más sportbarátokkal is

A Polar WebSync 2.4 szoftverrel (vagy az újabb verziókkal) az alábbiakra van lehetősége:

  • szinkronizálhatja óráját a polarpersonaltrainer.com webes szolgáltatással

  • részletesebben módosíthatja az óta beállításait és saját logóval személyre szabhatja annak kijelzőjét

  • beállíthatja az edzéshangokat, az automatikus köröket és az emlékeztetőket, melyek az edzés alatti ivásra, evésre egy egyéb fontos tevékenységekre figyelmeztetnek

  • kiválaszthatja a sporthoz használt felszerelést (kerékpár)és beállíthatja az ahhoz elérhető érzékelőket

  • személyre szabhatja az óra kijelzőjét, hogy az Önnek szükséges adatok jelenjenek meg edzés közben a kijelzőn

A WebSync szoftver a www.polarpersonaltrainer.com oldalról tölthető le.

 

 

Regisztrálja Polar termékét a http://register.polar.fi/ oldalon, hogy az igényeinek jobban megfelelő termékeket és szolgáltatásokat tudjunk létrehozni.

Videó útmutatókért látogasson el a http://www.polar.com/en/polar_community/videos címre.

Megvásárolható Polar tartozékok

A Polar tartozékok segítségével nem csak az edzései által nyújtott élmény növelheti, de jobban megértheti teljesítményét is.

A CS W.I.N.D. pedálfordulatmérő™ vezeték nélküli kapcsolaton keresztül méri a pedálfordulatot, azaz az aktuális és az átlagos átlagos tekerésszámot, percenkénti fordulatok számában kifejezve.

A Polar LOOK Kéo Power rendszer vezeték nélkül méri a wattban és pedálfordulatban kifejezett teljesítmény.

 

 

A kompatibilis érzékelőktől és a Polar H3 pulzusmérőről származó adatok vezeték nélküli kapcsolaton keresztül továbbítódnak a kerékpáros komputer felé a Polar 2,4 GHz-es W.I.N.D. technológiájának segítségével. Így garantálható, hogy edzés közben nem fog fellépni interferencia.