Polar CS500+/CS500TDF Brugermanual

1. LÆR DIN POLAR CS500+ AT KENDE

Tillykke med købet af din nye Polar CS500+ cykelcomputer! Cykelcomputeren giver dig et komplet system, som vejleder dig i din træning.

Denne brugerhåndbog indeholder en komplet vejledning, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykelcomputer. Du kan hente den nyeste version af denne brugervejledning på www.polar.com/support.

Polar CS500+ cykelcomputer giver dig alle de nødvendige data, du har brug for, hvis du ønsker at forbedre dine præstationer på cyklen, og den gemmer også dataene til senere analyse. Det store display viser træningsoplysningerne tydeligt under alle forhold. Forbedrede knapper gør det nemt og sikkert at betjene cykelcomputeren, selv ved høje hastigheder.

Det er nemt at sætte cykelcomputeren fast på din cykels frempind eller dit cykelstyr med den nye Polar styrholder med dobbeltlås. Styrholderens nydesignede metaldele sikrer, at cykelcomputeren sidder godt fast.

Behagelig Polar H3 pulsmåler sender pulssignalet til cykelcomputeren med elektrokardiografisk nøjagtighed. Pulsmåleren består af en strop og et sendermodul.

Polar CS hastighedssensor™ W.I.N.D. måler distance og din aktuelle, gennemsnitlige og maksimale hastighed trådløst.

Overfør data mellem cykelcomputeren og polarpersonaltrainer.com med Polars nye datakommunikationsenhed, Polar DataLink. Du skal blot sætte din DataLink ind i din computers USB-port, og så vil den registrere din cykelcomputer med W.I.N.D.-teknologi.

Internettjenesten polarpersonaltrainer.com er udformet til at hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Der kan du:

• gemme dine træningsfiler for at følge op på dem senere

• analysere og følge dine fremskridt ned til den mindste detalje, herunder højdeinformation med grafisk tendens

• analysere træningsintensiteten og den nødvendige restitutionstid ved hjælp af træningsindlæsningsfunktionen

• optimere den måde, du træner på, ved hjælp af Polars træningsprogrammer

• udfordre dine venner til en virtuel sportskonkurrence og få kontakt til andre sportsentusiaster

Med Polar WebSync 2.4 Software (eller nyere) kan du:

• synkronisere og overføre data mellem din cykelcomputer og polarpersonaltrainer.com

• finjustere indstillingerne på din cykelcomputer og brugertilpasse displayet, f.eks. med dit eget logo

• indstille træningslyde, automatisk omgang og en påmindelse, der minder dig om at drikke, spise eller tage andre vigtige forholdsregler under træning

• vælge det udstyr (cykel), du bruger i sportsgrenen og indstille de tilgængelige sensorer for udstyret

• brugertilpasse din cykelcomputers display, så det viser de oplysninger, du ønsker at se under træning

Softwaren WebSync kan downloades på www.polarpersonaltrainer.com.

Registrer dit Polar-produkt på http://register.polar.fi/ for at sikre, at vi kan blive ved med at forbedre vores produkter og ydelser for bedre at gå dine behov i møde.

Du kan se videovejledninger på http://www.polar.com/en/support/video_tutorials.

Tilgængeligt Polar-tilbehør

Ved hjælp af Polar-tilbehør kan du forbedre oplevelsen og opnå en mere komplet forståelse af din præstation.

Polar CS kadencesensor™ W.I.N.D. måler din tidstro og gennemsnitlige kadence, også kendt som pedalfrekvens, trådløst som omdrejninger i minuttet.

Polar LOOK Kéo Power-systemet måler effekten udtrykt i watt og kadence trådløst.

Data fra alle kompatible sensorer og Polar H3 pulsmåleren sendes trådløst til cykelcomputeren via Polars W.I.N.D.-teknologi på 2,4 GHz. Dette fjerner forstyrrelser under træning.