Du är här: Introduktion

Användarhandbok för Polar Balance-vågen

Introduktion

Grattis till din nya Polar Balance-våg! Tillsammans med Polar Balance vikthanteringstjänst och en Polar träningsklocka med funktionen aktivitetsmätning får du personlig vägledning om hur du bibehåller eller går ner i vikt. Polar Flow mobilapp är även en del av de funktioner som ingår i tjänsten.

Denna användarhandbok hjälper dig att komma igång med din nya Polar Balance-våg. Videohandledningar och den senaste versionen av denna användarhandbok finns på support.polar.com/en/support/polar_balance.

Polar Balance-våg

Väg dig genom att ställa dig på Polar Balance-vågen och sedan synkronisera din vikt till webbtjänsten trådlöst via Flow-appen eller genom att ansluta din träningsklocka till datorn med USB-kabeln. Polar Balance-vågen kan användas av flera personer och kan paras ihop med upp till 7 olika Polar träningsklockor. Den fungerar även som en normal Bluetooth® Smart-våg.

Polar träningsklocka med aktivitetsmätning (Loop, V800, M400..)

Få ett personligt aktivitetsmål baserat på ditt nuvarande viktmål från Polar Balance vikthanteringstjänst till din Polar träningsklocka. Med träningsklockan kan du direkt se hur aktiv du har varit under dagen och hur mycket aktivitet du måste ackumulera för att nå ditt dagliga aktivitetsmål.

Polar Balance vikthanteringstjänst

Polar Balance är en del av Polar Flow webbtjänst. Ange ett viktmål och få ett dagligt aktivitetsmål samt råd om hur mycket du behöver minska ditt kaloriintag per dag för att lättare nå ditt mål. Få vägledning för att hitta balansen mellan din aktivitet och kost samt följa din vikttrend och se ditt BMI online. Allt detta finns på polar.com/flow.

Programmet Polar FlowSync

Polar FlowSync synkroniserar data mellan din träningsklocka och Polar Flow webbtjänst i din dator. Gå till flow.polar.com/start för att ladda ner och installera FlowSync-programmet.

Polar Flow-appen (iOS och Android)

Se din dagliga aktivitet och utveckling direkt i din telefon. Flow-appen synkroniserar din aktivitet och vikt trådlöst till Polar Balance vikthanteringstjänst. Hämta den på App StoreSM eller Google PlayTM.