Olet täällä: Esittely

Polar Balance -vaa’an käyttöohje

Esittely

Onnittelut Polar Balance vaa’an valinnasta! Yhdessä Polar Balance -painonhallintapalvelun ja aktiivisuuden seurannalla varustetun Polar-rannelaitteen avulla saat henkilökohtaisia ohjeita painon ylläpitoon tai pudottamiseen. Myös Polar Flow -mobiilisovellus kuuluu palvelun toimintoihin.

Tutustu Polar Balance -vaakaan tämän käyttöohjeen avulla. Osoitteessa support.polar.com/fi/support/polar_balance on ohjevideoita ja tämän käyttöohjeen viimeisin versio.

Polar Balance -vaaka

Punnitse itsesi astumalla Polar Balance -vaa’alle. Synkronoi sitten painosi verkkopalveluun langattomasti Flow-sovelluksen avulla tai liittämällä rannelaite tietokoneeseen USB-johdolla. Monelle käyttäjälle tarkoitettu Polar Balance -vaaka voidaan yhdistää enintään seitsemään eri Polar-rannelaitteeseen. Lisäksi se toimii tavallisena Bluetooth® Smart -vaakana.

Aktiivisuuden seurannalla varustettu Polar-rannelaite (Loop, V800, M400...)

Saat Polar Balance -painonhallintapalvelusta Polar-rannelaitteeseesi henkilökohtaisen aktiivisuustavoitteen, joka perustuu painotavoitteeseesi. Rannelaitteesta näet välittömästi, kuinka aktiivinen olet ollut päivän mittaan ja kuinka paljon olet vielä jäljessä päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi.

Polar Balance -painonhallintapalvelu

Polar Balance on osa Polar Flow -verkkopalvelua. Aseta painotavoite, niin saat päivittäisen aktiivisuustavoitteen ja ohjeita siihen, kuinka paljon sinun on vähennettävä päivittäistä kalorinsaantiasi päästäksesi tavoitteeseesi. Saat ohjeita aktiivisuuden ja ravinnon tasapainottamiseen. Lisäksi voit seurata painosi muutosta ja näet painoindeksisi verkossa. Kaikki tämä on osoitteessa polar.com/flow.

Polar FlowSync -ohjelma

Polar FlowSync -ohjelmalla voit synkronoida tiedot rannelaitteen ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä tietokoneen avulla. Lataa ja asenna FlowSync-ohjelma osoitteesta flow.polar.com/start.

Polar Flow -sovellus (iOS ja Android)

Näet aktiivisuustiedot ja edistymisesi yhdellä silmäyksellä puhelimestasi. Flow-sovellus synkronoi aktiivisuus- ja painotiedot langattomasti Polar Balance -painonhallintapalveluun. Saat sovelluksen App StoreSM- tai Google PlayTM -kaupasta.