Vi ste tukaj:Uvod

Uporabniški priročnik za tehtnico Polar Balance

Uvod

Čestitke za vašo novo tehtnico Polar Balance! S storitvijo za upravljanje teže Polar Balance in zapestno enoto Polar s funkcijo sledenja dejavnosti boste imeli na voljo smernice za vzdrževanje ali izgubo teže po meri. Del storitvenih funkcij je tudi mobilna aplikacija Polar Flow.

Ta uporabniški priročnik vam bo pomagal uporabljati vašo novo tehtnico Polar Balance. Preverite video prikaze in najnovejšo različico tega uporabniškega priročnika na spletni strani support.polar.com/en/support/polar_balance.

Tehtnica Polar Balance

Stopite na tehtnico Polar Balance in se stehtajte, nato pa svojo težo sinhronizirajte s spletno storitvijo brezžično prek aplikacije Flow ali tako, da svojo zapestno enoto vključite v računalnik s kablom USB. Tehtnico Polar Balance za več uporabnikov lahko združite z do sedem različnih zapestnih enot Polar, hkrati pa jo lahko uporabljate tudi kot običajno tehtnico Bluetooth® Smart.

Zapestna enota Polar s sledenjem dejavnosti (Loop, V800, M400 itd.)

Na podlagi trenutne ciljne teže lahko v zapestno enoto Polar prejmete prilagojen cilj dejavnosti iz storitve za upravljanje teže Polar Balance. Zapestna enoto vam omogoča, da si takoj ogledate, kako aktivni ste bili čez dan in kako aktivni morate biti, da boste dosegli dnevni cilj dejavnosti.

Storitev za upravljanje teže Polar Balance

Storitev Polar Balance je del spletne storitve Flow. Nastavite ciljno težo ter prejemajte dnevni cilj dejavnosti in nasvete, v kolikšni meri morate zmanjšati dnevni vnos kalorij, da boste dosegli svoj cilj. Prejmite smernice, kako uravnotežiti svojo dejavnost in prehrano, ter sledite svojemu trendu teže in si oglejte svoj indeks telesne mase na spletu. Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.

Programska oprema Polar FlowSync

Programska oprema Polar Flowsync sinhronizira podatke med vašo zapestno enoto in spletno storitvijo Polar Flow na vašem računalniku. Za prenos in namestitev programske opreme FlowSync pojdite na spletno stran flow.polar.com/start.

Aplikacija Polar Flow (iOS in Android)

Na kratko si prek vašega mobilnega telefona oglejte svojo dejavnost in napredek. Aplikacija Flow brezžično sinhronizira vašo dejavnost in težo s storitvijo za upravljanje teže Polar Balance. Na voljo je v trgovini App StoreSM ali Google PlayTM.