Vi ste tukaj:Dnevna uporaba

Dnevna uporaba

Dnevno sledite spodnjim korakom, da boste čim bolj izkoristili storitev za upravljanje teže Polar Balance in dosegli svoj cilj.

  1. Stopite na tehtnico Polar Balance in se stehtajte, nato pa posodobite svojo težo v zapestni enoti Polar.
  2. Svojo težo in dejavnost iz vaše zapestne enote sinhronizirajte s storitvijo Balance brezžično prek aplikacije Flow ali tako, da svojo zapestno enoto vključite v računalnik s kablom.
  3. Iz spletne storitve ali iz mobilne aplikacije boste prejeli prilagojena navodila za prehrano in dejavnost.
  4. Na zapestni enoti si oglejte dnevni cilj dejavnosti, ki se samodejno prilagaja in posodablja. Vsak dan izpolnite svoj cilj, dokler ne dosežete ciljne teže.

Merilnik časa izgube/pridobivanja kilogramov

Merilnik časa prikazuje čas izgube/pridobivanja teže oziroma koliko kilogramov boste izgubili ali pridobili, če boste nadaljevali s trenutnim dnevnim tempom. Prikazuje, koliko kalorij dnevno morate pokuriti, da boste dosegli ciljno izgubo teže, in primere, kako to doseči z dejavnostjo in zmanjšanjem vnosa živil.

Dnevni cilj dejavnosti

Da dosežete ciljno težo, morate doseči svoj dnevni cilj dejavnosti. Ne pozabite je vsakodnevno sinhronizirati z zapestno enoto. Vaša zapestna enota prikazuje, kako aktivni ste bili na določen dan, vidite lahko tudi, kako aktivni morate še biti, da boste dosegli svoj cilj.

Zmanjšanje presežka kalorij

Da dosežete ciljno težo, morate doseči zmanjšanje presežka kalorij (število kalorij, ki jih morate zmanjšati pri dnevnem vnosu).

Graf trenda teže

Graf trenda teže vam omogoča spremljanje napredka. Če označite polje, si lahko ogledate trend teže, ciljno težo, meritve teže in kalorije.

BMI

Gibanje svojega indeksa telesne mase (BMI) si lahko ogledate na grafu. Kaže tudi, koliko kilogramov še morate izgubiti, da boste dosegli normalni razpon.