Vă aflați aici:Introducere

Instrucţiuni de utilizare pentru cântarul Polar Balance

Introducere

Felicitări pentru achiziţionarea noului dumneavoastră cântar Polar Balance! Cu ajutorul serviciului de gestionare a greutăţii Polar Balance şi al unei unităţi pentru încheietură Polar dotată cu funcţia de urmărire a activităţii, veţi beneficia de îndrumare personalizată pentru a vă menţine greutatea sau a slăbi. Aplicaţia mobilă Polar Flow este de asemenea necesară pentru utilizarea serviciul.

Acest manual de utilizare vă ajută să începeţi utilizarea noului cântar Polar Balance. Pentru a consulta prezentările video şi cea mai recentă versiune a acestui manual de utilizare, accesaţi support.polar.com/en/support/polar_balance.

Cântarul Polar Balance

Cântăriţi-vă urcând pe cântarul Polar Balance. Apoi, sincronizaţi fără fir greutatea dumneavoastră cu serviciul web prin aplicaţia Flow sau prin conectarea unităţii pentru încheietură la computer cu ajutorul cablului USB. Cântarul pentru utilizatori multiplii Polar Balance poate fi interconectat cu până la 7 unităţi pentru încheietură Polar diferite şi poate fi utilizat şi pe post de cântar inteligent Bluetooth®.

Unitate pentru încheietură Polar cu funcţie de urmărire a activităţii (Loop, V800, M400 etc.)

Obţineţi pe unitatea pentru încheietură Polar un obiectiv de activitate personalizat bazat pe greutatea vizată actuală de la serviciul de gestionare a greutăţii Polar Balance. Unitatea pentru încheietură vă permite să vedeţi imediat cât de activ aţi fost în timpul zilei şi cu cât trebuie să fiţi mai activ pentru a atinge obiectivul de activitate pentru ziua respectivă.

Serviciul de gestionare a greutăţii Polar Balance

Polar Balance face parte din serviciul web Polar Flow. Setaţi o greutate vizată şi primiţi un obiectiv zilnic de activitate şi sfaturi privind reducerea consumului de calorii necesară, pentru a vă ajuta să obţineţi greutatea dorită. Obţineţi îndrumare pentru echilibrarea activităţii şi nutriţiei, urmăriţi variaţia greutăţii şi vedeţi online indicele de masă corporală. Găsiţi toate acestea la polar.com/flow.

Software-ul Polar FlowSync

Software-ul Polar FlowSync vă permite să sincronizaţi datele între unitatea pentru încheietură şi serviciul web Polar Flow pe computerul dumneavoastră. Accesaţi flow.polar.com/start pentru a descărca şi instala software-ul FlowSync.

Aplicaţia Polar Flow (iOS şi Android)

Vizualizaţi dintr-o privire activitatea şi progresul dumneavoastră pe telefon. Aplicaţia Flow sincronizează activitatea şi greutatea fără fir cu serviciul de gestionare a greutăţii Polar Balance. Îl găsiţi la App StoreSM sau Google playTM.