Du er her: Innledning

Brukerhåndbok for Polar Balance-vekten

Innledning

Gratulerer med din nye Polar Balance-vekt! Hvis du bruker den sammen med Polar Balance-tjenesten for vekthåndtering og en Polar-klokke med funksjonen for aktivitetssporing, får du personlig veiledning om hvordan du opprettholder vekten din eller går ned i vekt. Polar Flow-mobilappen inngår også i tjenestefunksjonaliteten.

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye Polar Balance-vekt. Gå til support.polar.com/en/support/polar_balance for å se nærmere på videoveiledninger og den siste versjonen av denne brukerhåndboken.

Polar Balance-vekten

Sjekk vekten din ved å stille deg på Polar Balance-vekten, og synkroniser deretter vekten trådløst med nettjenesten via Flow-appen, eller ved å koble klokken til datamaskinen din med USB-kabelen. Polar Balance-vekten for flere brukere kan kobles til opptil sju ulike Polar-klokker, og den fungerer også som en vanlig Bluetooth® Smart-vekt.

Polar-klokke med aktivitetssporing (Loop, V800, M400)

Polar Balance-tjenesten for vekthåndtering sender et personlig tilpasset aktivitetsmål basert på ditt nåværende vektmål, til Polar-klokken din. Ved hjelp av klokken kan du umiddelbart se hvor aktiv du har vært i løpet av dagen, og hvor mye aktivitet du må akkumulere for å nå det daglige aktivitetsmålet.

Polar Balance-tjenesten for vekthåndtering

Polar Balance er en del av Polar Flow-nettjenesten. Angi et vektmål, og få et daglig aktivitetsmål og råd om hvor mange færre kalorier du bør innta per dag for å nå målet. Få veiledning for å oppnå en balanse mellom aktivitet og kosthold, følg med på vekttrenden og se BMI-verdien din på nettet. Du finner alt dette på polar.com/flow.

Polar FlowSync-programvare

Polar FlowSync synkroniserer data mellom klokken og Polar Flow-nettjenesten på datamaskinen din. Gå til flow.polar.com/start for å laste ned og installere FlowSync-programvaren.

Polar Flow-appen (iOS og Android)

Få en enkel oversikt over aktivitet og fremgang på telefonen din. Flow-appen synkroniserer aktiviteten og vekten din trådløst med Polar Balance-tjenesten for vekthåndtering. Last den ned fra App StoreSM eller Google PlayTM.