Je bent hier:Inleiding

Gebruiksaanwijzing Polar Balance weegschaal

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar Balance weegschaal! Gebruik de Polar Balance weegschaal in combinatie met de Polar Balance gewichtsbeheerservice en een Polar polsunit met activity tracking voor persoonlijke begeleiding om af te vallen of op gewicht te blijven. De Polar Flow mobiele app maakt ook deel uit van de oplossing.

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe Polar Balance weegschaal. Op support.polar.com/en/support/polar_balance vind je de video-instructies en de laatste versie van deze gebruiksaanwijzing.

Polar Balance weegschaal

Weeg jezelf door op je Polar Balance weegschaal te gaan staan en synchroniseer je gewicht draadloos met de webservice via de Flow app of door je polsunit met de USB-kabel aan te sluiten op je computer. De Polar Balance weegschaal kan door meerdere personen gebruikt worden en kan gekoppeld worden aan maximaal 7 verschillende Polar polsunits. Bovendien kun je de weegschaal ook als een normale Bluetooth® Smart-weegschaal gebruiken.

Polar polsunit met activity tracking (Loop, V800, M400)

De Polar Balance gewichtsbeheerservice geeft je op basis van je streefgewicht een persoonlijk activiteitsdoel op je Polar polsunit. Met de polsunit kun je meteen zien hoe actief je overdag bent geweest en hoeveel activiteit je nodig hebt om je dagelijkse activiteitsdoel te behalen.

Polar Balance gewichtsbeheerservice

Polar Balance is onderdeel van de Polar Flow webservice. Stel een streefgewicht in en ontvang een dagelijks activiteitsdoel en advies over het aantal calorieën dat je per dag minder moet binnenkrijgen om je doel te behalen. Je krijgt hulp om je activiteit en voeding in balans te brengen. Bovendien kun je online je gewichtsverloop volgen en je BMI bekijken. Dit vind je allemaal op polar.com/flow.

Polar FlowSync software

Polar FlowSync synchroniseert de gegevens tussen je polsunit en de Polar Flow webservice op je computer. Ga naar flow.polar.com/start om de FlowSync software te downloaden en te installeren.

Polar Flow app (iOS en Android)

Bekijk je activiteit en voortgang in één oogopslag op je telefoon. De Flow app synchroniseert je activiteit en gewicht draadloos naar de Polar Flow gewichtsbeheerservice. Je kunt deze downloaden van de App StoreSM en van Google PlayTM.