Du er her: Introduktion

Brugervejledning til Polar Balance-vægt

Introduktion

Tillykke med din nye Polar Balance-vægt! Sammen med Polar Balance-vægtkontrolservicen og en Polar-modtager med aktivitetsmåling får du personlig vejledning om, hvordan du holder vægten eller taber dig. Polar Flow-mobilappen er også en del af servicefunktionaliteten.

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye Polar Balance-vægt. Gå ind på support.polar.com/da/support/polar_balance for at se videovejledningerne og den nyeste version af denne brugervejledning.

Polar Balance-vægt

Vej dig ved at træde op på Polar Balance-vægten, og synkroniser derefter din vægt til webservicen trådløst gennem Flow app eller ved at slutte din modtager til din computer med USB-kablet. Polar Balance-vægten har multibrugerfunktion og kan parres med op til 7 forskellige Polar-modtagere. Den fungerer også som en normal Bluetooth® Smart-vægt.

Polar-modtager med aktivitetsmåling (Loop, V800, M400..)

Få et personligt aktivitetsmål baseret på dit nuværende vægtmål fra Polar Balance-vægtkontrolservicen til din Polar-enhed. Med modtageren kan du øjeblikkeligt se, hvor aktiv du har været i løbet af dagen, og hvor meget aktivitet du skal akkumulere for at nå dit daglige aktivitetsmål.

Polar Balance-vægtkontrolservice

Polar Balance er en del af webservicen Polar Flow. Indstil et vægtmål, og modtag et dagligt aktivitetsmål samt råd til, hvor mange kalorier mindre du skal indtage om dagen for at hjælpe med at nå dit mål. Få vejledning til at skabe balance mellem din aktivitet og ernæring, og følg din vægttendens og se dit BMI online. Find alt dette på polar.com/flow.

Polar FlowSync Software

Polar FlowSync synkroniserer data mellem din modtager og Polar Flow-webservicen på din computer. Gå ind på flow.polar.com/start for at downloade og installere FlowSync-softwaren.

Appen Polar Flow (iOS og Android)

Se din aktivitet og din udvikling med det samme på din telefon. Flow-app synkroniserer din aktivitet og vægt trådløst til Polar Balance-vægtkontrolservicen. Hent den i App StoreSM eller Google PlayTM.