Du är här: Funktioner > Använda A370 som en pulssensor

Använda A370 som en pulssensor

Du kan använda din A370 som en pulssensor med en annan Bluetooth-enhet som kan ta emot signaler från en pulssensor, såsom exempelvis en cykeldator, träningsapp som t.ex. Polar Beat eller en annan handledsburen enhet. För att kunna använda den måste du först para ihop A370 med den mottagande enheten precis som med andra Bluetooth-tillbehör. Se anvisningarna för ihopparning i den mottagande enhetens användarhandbok.

Så här aktiverar du pulssensorläge:

1. Gå till Inställningar i huvudmenyn.
  2. Tryck på , godkänn bekräftelsebegäran för att aktivera pulssensorläge

Aktivera pulssensorläge genom att trycka på tillbakaknappen and bekräfta ditt val.

Observera att A370 inte registrerar dina träningspass i din Flow-dagbok när den används i pulssensorläge. Endast om den mottagande enheten är Flow-kompatibel får du dem i din dagbok.