Du är här: Polar Flow > Polar Flow webbtjänst > Planera din träning

Planera din träning

Planera din träning i Flow webbtjänst genom att skapa detaljerade träningsmål och synkronisera dem till din A370 via FlowSync eller Flow-appen. Din A370 ger dig vägledning under träningen för att nå ditt träningsmål. Observera att din A370 använder pulszoner i träningspass som du har planerat i Flow webbtjänst – funktionen EnergyPointer är då inte tillgänglig.

• Snabbmål: Välj en tid eller ett kalorimål för träningen. Du kan till exempel välja att förbruka 500 kcal, springa i 30 minuter.
  • Fasmål: Du kan dela upp ditt träningspass i faser och ange en tid och intensitetsmål för var och en av faserna. Detta är t.ex. för att skapa ett intervallträningspass och lägga till uppvärmnings- och nedvarvningsfaser till det.
  • Favoriter: Skapa ett mål och lägg till det i Favoriter för att enkelt få åtkomst till det varje gång du vill använda det igen.

Skapa ett träningsmål

1. Gå till Dagbok och klicka på Lägg till > Träningsmål.
  2. I vyn Lägg till träningsmål, välj Snabb eller Faser.

Snabbmål

1. Välj Snabbmål.
  2. Välj Sport, ange Målnamn (max 45 tecken), Datum och Tid och Noteringar (valfritt) som du vill lägga till.
  3. Ange antingen träningstid eller kalorier. Du kan endast fylla i ett av värdena.
  4. Klicka på favoritikonen om du vill lägga till målet till dina Favoriter.
  5. Klicka på Spara för att lägga till målet i din Dagbok.

Träningsmål i faser

1. Välj Faser.
  2. Välj Sport, ange Målnamn (max 45 tecken), Datum och Tid och Noteringar (valfritt) som du vill lägga till.
  3. Välj om du vill skapa ett nytt fasmål (SKAPA NYTT) eller använd mallen (ANVÄND MALL).
  4. Lägg till faser till ditt träningsmål. Klicka på TRÄNINGSTID för att lägga till en fas baserat på träningstid. Välj namn och tid för varje fas, manuell eller automatisk start av nästa fas samt intensitet.
  5. Klicka på Favoritikonen om du vill lägga till målet till dina Favoriter.
  6. Klicka på Spara för att lägga till målet i din Dagbok.

Favoriter

Om du har skapat ett mål och lagt till det i dina favoriter kan du använda det som ett schemalagt mål.

1. Välj FAVORITMÅL. Dina favoritträningsmål visas.
  2. Klicka på ANVÄND för att välja en favorit som mall för ditt mål.
  3. Ange Datum och Tid.
  4. Du kan redigera målet om du önskar eller lämna det som det är.

Redigering av målet i denna vy påverkar inte favoritmålet. Om du vill redigera favoritmålet går du till FAVORITER genom att klicka på stjärnikonen bredvid ditt namn och profilfoto.
  5. Klicka på LÄGG TILL I DAGBOK för att lägga till målet i din Dagbok.

Synkronisera målen till din A370

Kom ihåg att synkronisera träningsmålen till din A370 från webbtjänsten Flow via FlowSync eller Flow-appen. Om du inte synkroniserar dem visas de bara i din Dagbok eller lista över Favoriter i Flow webbtjänst.

När du har synkroniserat dina träningsmål till din A370 hittar du träningsmål som anges som favoriter i Favoriter.

Mer information om hur du startar ett träningspass finns i Starta ett träningspass.