Du är här: Polar Flow > Polar Flow webbtjänst > Sportprofiler i Flow webbtjänst

Polar sportprofiler i Flow webbtjänst

Det finns sju förinställda sportprofiler i din A370 som standard. I Flow webbtjänst kan du lägga till nya sportprofiler till din sportlista och redigera dem och befintliga sportprofiler. Din A370 kan innehålla upp till 20 sportprofiler. Om du har över 20 sportprofiler i Flow webbtjänst överförs de första 20 i listan till din A370 när du synkroniserar.

Du kan ändra ordningen på dina sportprofiler genom att dra och släppa dem. Välj den sport du vill flytta och dra den till den plats i listan där du vill placera den.

Lägga till en sportprofil

I Flow webbtjänst:

1. Klicka på ditt namn/profilfoto i det övre högra hörnet.
  2. Välj Sportprofiler.
  3. Klicka på LÄGG TILL SPORTPROFIL och välj sport från listan.
  4. Sportprofilen läggs till din sportlista.

Redigera en sportprofil

I Flow webbtjänst:

1. Klicka på ditt namn/profilfoto i det övre högra hörnet.
  2. Välj Sportprofiler.
  3. Klicka på REDIGERA under den sportprofil du vill redigera.

I varje sportprofil kan du redigera följande information:

Puls

• Pulsformat
  • Puls synlig för andra enheter (Andra kompatibla enheter som använder Bluetooth ® Smart trådlös teknologi (t.ex. gymutrustning) kan detektera din puls.)
  • Pulszontypen för träningspassen du har skapat i Flow webbtjänst och överfört till din A370.

Gester och Feedback

• Vibrationsfeedback

GPS och höjd

• Välj GPS-registreringshastighet.

Klicka på SPARA när du är klar med inställningarna för sportprofilen. Kom ihåg att synkronisera inställningarna till din A370.