Du är här: Funktioner > Smart Coaching-funktioner > Sportprofiler

Polar sportprofiler

Vi har skapat sju sportprofiler som standard i din A370. I Flow webbtjänst kan du lägga till nya sportprofiler och synkronisera dem till din A370 och därmed skapa en lista med alla dina favoritsporter. Du kan även ange vissa specifika inställningar för varje sportprofil. Stäng till exempel av träningsljud i sportprofilen yoga. Mer information finns i Sportprofiler i Flow webbtjänst.

Genom att använda sportprofiler kan du enkelt se viika sporter du har gjort och se din utveckling i olika sporter. Du kan göra detta i Flow webbtjänst.