Du är här: Komma igång > Ställ in din A370

Ställ in din A370

När du får din nya A370 är den i viloläge. Den aktiveras när du ansluter den till en dator för inställning eller en USB-adapter för laddning. Vi rekommenderar att du laddar batteriet innan du börjar använda din A370. Om batteriet är helt tomt tar det ett par minuter innan laddningen startar. Se Batterier för detaljerad information om laddning av batteriet, batteritid och meddelanden om svagt batteri.

Välj alternativ för inställning: dator eller en kompatibel mobilenhet.

Du kan välja hur du ska ställa in din A370, från en dator och en USB-kabel eller trådlöst via en kompatibel mobilenhet. Båda metoderna kräver en internetanslutning.

• Installation via en mobilenhet är praktisk om du inte har tillgång till en dator med en USB-port, men det tar lite längre tid.
  • Inställning med USB-kabel är snabbare och du kan ladda din A370 på samma gång, men du behöver en USB-kabel och en dator.

Alternativ A: Ställ in via din dator

1. Gå till flow.polar.com/start och installera programmet FlowSync för att ställa in din A370 och uppdatera mjukvaran vid behov.
  2. Tryck ner toppen (A) av USB-skyddet i armbandet för att komma åt micro USB-porten och koppla i USB-kabeln (B) som medföljer i paketet.
    Ladda inte enheten när dess USB-port är fuktig. Om USB-porten på din A370 har blivit fuktig ska du låta den torka innan du ansluter kabeln.

3. Koppla den andra änden av kabeln i din dators USB-port för att ställa in enheten och för att ladda batteriet (C).

1. Vi kommer sedan att guida dig hur du registrerar dig på Polar Flow webbtjänst och ställer in din A370.

För att få exakta och personliga aktivitets- och träningsdata är det viktigt att du är noggrann med de fysiska inställningarna när du registrerar dig på webbtjänsten. När du registrerar dig kan du välja språk och ladda ner den senaste mjukvaran för din A370.

När du stänger USB-luckan ska du se till att den är i jämnhöjd med enheten.

När inställningarna är klara är du redo att starta. Ha det så kul!

Alternativ b: Ställ in enheten via Polar Flow-appen i din mobilenhet eller surfplatta

Polar A370 ansluter till Polar Flow mobilapp trådlöst via Bluetooth Smart, så kom ihåg att ha Bluetooth påslagen i din mobila enhet.

1. För att säkerställa att det finns tillräckligt med laddning i din A370 under inställningen med mobilenheten kan du koppla USB-kabeln till en USB-port eller en USB-nätadapter. Kontrollera att adaptern är markerad med "output 5Vdc" och att den ger minst 500 mA. Displayen börjar visa en animerad cirkel med Bluetooth- och USB-symboler.

Ladda inte enheten när dess USB-port är fuktig. Om USB-porten på din A370 har blivit fuktig ska du låta den torka innan du ansluter kabeln.

2. Gå till App StoreSM eller Google PlayTM på din mobilenhet och ladda ner Polar Flow-appen.
    Mobil-kompatibilitet finns tillgänglig på support.polar.com.

3. När du öppnar Flow-appen känner den att din nya A370 är i närheten och ber dig att påbörja ihopparning. Godkänn begäran om ihopparning och ange Bluetooth parningskod från din A370 till Flow-appen.
    Se till att din A370 är uppladdad så att Bluetooth-kommunikation är möjlig.

4. Skapa därefter ett användarkonto på Polar Flow eller logga in ifall du redan har ett Polar-konto. Vi guidar dig genom registreringsprocessen och hur man ställer in enheten via appen. Tryck på Spara och synka när dina inställningar är färdiga. Dina personliga inställningar kommer nu att överföras till klockan.
    För att få exakta och personliga aktivitets- och träningsdata är det viktigt att du är noggrann med inställningarna.

Observera att din A370 kan behöva uppdateras med den senaste mjukvaran under den trådlösa inställningen, och beroende på din anslutning kan det ta upp till 20 minuter att slutföra. Din A370 kommer att få språk-paketet installerat enligt ditt val i inställningarna och det kommer också att ta lite tid.
  5. Displayen på A370 återgår till klockfunktionen när synkroniseringen är klar.

Nu är du redo att börja använda produkten, ha det så kul!