Du är här: Inställn. > Återställ A370

Återställ A370

Om du får problem med din A370, försök att återställa den. En återställning tömmer din A370 på all information och du måste sedan ställa in den och koppla den till ditt Flow-konto igen.

Återställ din A370 via FlowSync i din dator:

1. Anslut din A370 till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. Öppna Inställningar i FlowSync.
  3. Tryck på knappen Fabriksåterställning.

Du kan även återställa din A370 direkt via klockans menyer:

1. Gå till Inställningar i huvudmenyn.
  2. Tryck på strömikonen för att stänga av enheten.
  3. När texten för avstängning visas trycker du återigen på knappen i fem sekunder.

Efter omstart måste du återigen ställa in din A370, antingen via mobilen eller datorn. Kom ihåg att använda samma Polar-konto under inställningarna som du gjorde före återställningen.