Du är här: Polar Flow > A370 Användarhandbok | Polar Flow webbtjänst

Polar Flow webbtjänst

Polar Flow webbtjänst visar ditt aktivitetsmål och detaljerna för din aktivitet och hjälper dig att förstå hur dina dagliga vanor och val påverkar din hälsa och ditt välbefinnande. Med Flow webbtjänst kan du planera och analysera varje detalj i din träning och lära dig mer om dina träningsresultat och din utveckling på lång sikt. Ställ in och anpassa A370 så att den perfekt passar dina träningsbehov genom att lägga till sportprofiler och skräddarsy inställningar. Du kan även dela höjdpunkterna i din träning med dina vänner i Flow-communityn.

För att börja använda Flow webbtjänst, ställ in din A370flow.polar.com/start. Där guidas du att ladda ner och installera programmet FlowSync för att synkronisera data mellan din A370 och webbtjänsten och att skapa ett användarkonto för webbtjänsten. Skaffa även Flow-appen för din mobil för omedelbar analys och för enkel datasynkronisering till webbtjänsten.

Aktivitetsflöde

I Aktivitetsflödet kan du se vad du och dina vänner har gjort den senaste tiden. Kolla in de senaste träningspassen och aktivitetssummeringarna, dela dina bästa resultat, kommentera och gillar dina vänners aktiviteter.

Utforska

I Utforska kan du bläddra genom kartan och se andra användares delade träningsrutter. Du kan också återuppleva andra personers träningsrutter och se träningspassets höjdpunkter.

Dagbok

I Dagbok kan du se din dagliga aktivitet, dina planerade träningspass (träningsmål) och se dina tidigare träningsresultat och konditionstestresultat.

Utveckling

I Utveckling kan du följa din utveckling i flera olika rapporter. Rapporter är ett praktiskt sätt att följa din utveckling i träningen under längre perioder. I vecko-, månads- och årsrapporter kan du välja sport för rapporten. I anpassad period kan du välja både period och sport. Välj tidsperiod och sport för rapporten från rullgardinslistorna och tryck på hjulikonen för att välja vilka data du vill se i rapportgrafen.

För support och mer information om hur du använder Flow webbtjänst, gå till support.polar.com/en/support/flow

Community

I Flow-grupper, Gym och Tävlingar kan du hitta andra träningsutövare som tränar för samma tävling eller på samma gym som du. Eller så kan du skapa din egen grupp för de personer du vill träna med. Du kan dela dina träningspass och träningstips, kommentera andra medlemmars träningsresultat och vara en del av Polar-communityn. I Flow Club kan du se klasscheman och anmäla dig till klasser. Anslut dig och få motivation från dina sociala träningscommunities.

Program

Polars löpprogram skräddarsys för ditt mål, baserat på Polar pulszoner och tar hänsyn till dina personliga egenskaper och träningsbakgrund. Programmet är intelligent, det anpassar sig kontinuerligt efter din utveckling. Polar löpprogram finns tillgängliga för tävlingar på 5 km, 10 km, halvmaraton och maraton och består av två till fem pass per vecka, beroeonde på program. Det är jättenkelt!

För support och mer information om hur du använder Flow-webbtjänsten, gå till support.polar.com/en/support/flow.