Du är här: Komma igång > Menystruktur

Menystruktur

Du kan aktivera displayen genom att vrida handleden eller genom att trycka på knappen på sidan.

Öppna och bläddra genom menyn genom att svepa upp eller ner på pekskärmen. Välj objekt genom att trycka på symbolerna och återgå genom att trycka på sidoknappen.

Aktivitet

Du kan se ditt dagliga aktivitetsmål i vissa av klockdisplayerna och i aktivitetsstapeln i menyn Min dag. Du kan till exempel se din utveckling mot målet och hur klockans siffror fylls med samma färg.

Mer information finns i Aktivitetsmätning dygnet runt

Min dag

Här ser du utvecklingen av din dagliga aktivitet mer i detalj, antal steg och kalorier och alla träningspass du hittills har gjort under den aktuella dagen eller alla planerade träningspass du har skapat i Flow webbtjänst. Om du bär din A370 på natten ser du din sömninformation från föregående natt. Även om du har kontinuerlig pulsmätning aktiverad ser du din lägsta registrerade puls från föregående natt och under dagen den lägsta och högsta puls hittills.

Tryck på varje händelse i din dag för att granska den mer i detalj. Tryck på aktivitetsdata för att se vad som kvarstår för att nå ditt dagliga aktivitetsmål.

Träning

Det är här du startar dina träningspass. Tryck på symbolen för att öppna menyn för val av sport. Du kan redigera dina sporter i Flow webbtjänst för att göra dina favoritsporter tillgänliga i din A370. Gå till Flow, klicka på ditt namn och Sportprofiler. Lägg till eller ta bort dina favoritsporter härifrån och kom ihåg att synkronisera dem för att få dem på din enhet.

Vänta tills din puls visas bredivd sportsymbolen och tryck på sportsymbolen så börjar registreringen av träningspasset.

Om du vill ha din platsinformation för din utomhusträning måste du ha din telefon med dig under träningspasset. Vänta tills GPS-ikonen blir statisk innan du startar träningspasset. Se här för mer information.

Favoriter

I Favoriter hittar du träningspass som du har sparat som favoriter i Flow webbtjänst. Om du inte har sparat några favoriter i Flow är detta objekt inte i A370-menyn.

Mer information finns i Favoriter.

Min puls

Här kan du snabbt kontrollera din aktuella puls.

Inställn.

I Inställningar kan du växla mellan att aktivera och inaktivera Kontinuerlig pulsmätning, Flygläge Stör ej och Pulssensorläge, stänga av enheten, återställa Bluetooth-anslutningar och se enhetsspecifik information.