Du är här: Inställn. > Uppdatering av mjukvara

Uppdatering av mjukvara

Med en dator

Du kan själv uppdatera mjukvaran i din A370 för att hålla den uppdaterad. Varje gång en ny mjukvaruversion finns tillgänglig kommer FlowSync att meddela dig när du ansluter A370 till datorn. Uppdateringarna av mjukvara laddas ner via FlowSync.

Uppdateringar av mjukvaran görs för att förbättra funktionaliteten i din A370. De kan till exempel vara förbättringar av befintliga funktioner, helt nya funktioner och buggfixar.

Så här uppdaterar du mjukvaran:

1. Anslut din A370 till datorn med USB-kabeln.
  2. FlowSync börjar synkronisera dina data.
  3. Efter synkroniseringen uppmanas du att uppdatera mjukvaran.
  4. Välj Ja. Ny mjukvara har installerats (det kan ta lite tid), och A370 startar om.

Du kommer inte att förlora lagrade data när du uppdaterar mjukvaran: Innan uppdateringen påbörjas, synkroniseras data från din A370 till Flow-webbtjänst.

Med mobil eller surfplatta

Du kan också uppdatera mjukvaran via din mobil om du använder appen Polar Flow för att synkronisera tränings- och aktivitetsdata till din A370. Appen meddelar dig om det finns en uppdatering tillgänglig och guidar dig genom uppdateringen. Vi rekommenderar att du ansluter A370 till en strömkälla innan du startar uppdateringen för en störningsfri uppdatering.

Den trådlösa uppdateringen av mjukvaran kan ta upp till 20 minuter, beroende på din uppkoppling.