Du är här: Polar Flow > Polar Flow webbtjänst > Favoriter

Favoriter

I Favoriter kan du spara och hantera dina favoritträningsmål på Flow webbtjänst. Din A370 kan ha maximalt 20 favoriter åt gången. Om du har fler än 20 favoriter i Flow-webbtjänsten, överförs de första 20 i listan till din A370 vid synkroniseringen. Du hittar dem under menyn Favoriter i din A370.

Du kan ändra ordningen på dina favoriter i webbtjänsten genom att dra och släppa dem i den ordning du vill ha dem. Välj favoriten du vill flytta och dra den till den plats i listan där du vill ha den.

Lägga till ett träningsmål till Favoriter:

1. Skapa ett träningsmål.
  2. Klicka på favoritikonen i det nedre högra hörnet på sidan.
  3. Målet läggs till dina favoriter.

eller

1. Öppna ett befintlig träningsmål från din Dagbok.
  2. Klicka på ikonen Favoriter i det nedre högra hörnet på sidan.
  3. Målet läggs till dina favoriter.

Redigera en Favorit

1. Klicka på favoritikonen i det övre högra hörnet bredvid ditt namn. Alla dina favoritträningsmål visas.
  2. Välj den favorit du vill redigera.
  3. Du kan byta namn på träningsmålet. Klicka på SPARA.
  4. Klicka på VISA för att redigera inställningarna för träningsmålet. Klicka på UPPDATERA ÄNDRINGAR när du har gjort alla önskade ändringar.

Ta bort en favorit

1. Klicka på favoritikonen i det övre högra hörnet bredvid ditt namn. Alla dina favoritträningsmål visas.
  2. Klicka på radera-ikonen (papperskorgen) i det övre högra hörnet i träningsmålet för att ta bort den från listan över favoriter.