Olet täällä: Harjoittelu > A370-laitteen pitäminen

A370-laitteen pitäminen

A370 mittaa sykettä ranteesta jatkuvasti niin arkitoiminnoissa kuin harjoitusten aikana. Syke mitataan oikein, kun ranneke istuu mukavasti ranteeseesi. Sovita ranneke paikoilleen seuraavien ohjeiden avulla.

Tavanomaisessa käytössä kiristä ranneke ranteeseesi ranneluun taakse niin, että kellotaulu on kämmenselän puolella. ÄLÄ kiristä fitness-mittaria ranneluun päälle. Ranneke saa olla vähän löysällä, kunhan takana oleva sensori koskettaa ihoa ja pysyy paikoillaan myös liikkuessasi.

Kiristä ranneketta hieman, kun aloitat harjoituksen, jotta sensori ei liiku paikoiltaan harjoittelun aikana. Rannekkeen ei kuulu olla niin kireällä, että se tuntuu epämukavalta. Muista löysätä ranneketta harjoituksen jälkeen, jotta se tuntuu mukavammalta.

Jos ranteen iholla on tatuointeja, vältä anturin asettamista aivan niiden kohdalle, sillä tämä voi estää tarkkojen lukemien saamisen.

Jos kätesi ja ihosi kylmenevät helposti, ne kannattaa ensin lämmittää. Laita veri kiertämään ennen kuin aloitat harjoituksen!

Lajeissa, joissa sensori ei tahdo pysyä paikallaan ranteessa tai sensorin lähellä olevat lihakset tai jänteet ovat liikkeessä tai jännityksessä, suosittelemme kiinnitysvyöllä varustetun Polar H10 ‑sykesensorin käyttöä, jolloin syke saadaan mitattua tarkemmin.

Seuraa sykealueita suoraan laitteesta ja katso ohjeita Flow-verkkopalvelussa suunnittelemiisi harjoituksiin.

Vaikka keho antaa useita subjektiivisia merkkejä toiminnastaan harjoituksen aikana (rasittumisen tunne, hengityksen tiheys, fyysiset tuntemukset), mikään näistä ei ole yhtä luotettava kuin sykkeen mittaus. Menetelmä on objektiivinen, ja siihen vaikuttavat sekä sisäiset että ulkoiset tekijät, joten sen avulla voit luotettavasti mitata fyysistä tilaasi.