Olet täällä: Ominaisuudet > A370:n käyttö sykesensorina

A370:n käyttö sykesensorina

Voit käyttää A370-laitetta sykesensorina toisen Bluetooth-laitteen kanssa, joka voi vastaanottaa sykesensorin profiilin. Laite voi olla esimerkiksi pyöräilytietokone, Polar Beat tai vastaava liikuntasovellus tai jokin muu ranteessa pidettävä laite. Aloita käyttö yhdistämällä A370 vastaanottavaan laitteeseen samalla tavoin kuin se yhdistetään mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen. Katso yhdistämisohjeet vastaanottavan laitteen käyttöohjeesta.

Sykesensoritilan asettaminen päälle:

1. Siirry päävalikon kohtaan Asetukset.
  2. Napauta kohtaa ja hyväksy vahvistuspyyntö, jolloin sykesensoritila asetetaan päälle

Ota sykesensoritila pois päältä painamalla Takaisin-painiketta ja vahvistamalla valinta.

Huomaa, että tällä tavalla A370 ei tallenna harjoituksiasi Flow-päiväkirjaan. Tiedot tallennetaan päiväkirjaan vain, jos syketietoja vastaanottava laite on yhteensopiva Flow’n kanssa.