Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu > Suunnittele harjoittelusi

Suunnittele harjoittelusi

Suunnittele harjoittelusi Flow-verkkopalvelussa luomalla yksityiskohtaisia harjoitustavoitteita ja synkronoimalla ne A370-laitteeseen FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen avulla. A370 ohjaa sinua tavoitteen saavuttamisessa harjoittelun aikana. Huomaa, että A370 käyttää Flow-verkkopalvelussa suunnitelluissa harjoituksissa sykealueita. EnergyPointer-ominaisuus ei ole käytettävissä.

• Pikatavoite: Valitse harjoitukselle kesto- tai kaloritavoite. Voit esimerkiksi määrittää tavoitteeksi polttaa 500 kcal tai juosta 30 minuuttia.
  • Jaksotettu tavoite: Voit jakaa harjoituksesi jaksoihin ja määrittää kullekin niistä oman kesto- ja tehotavoitteen. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda esimerkiksi intervalliharjoituksen ja lisätä siihen asianmukaiset lämmittely- ja jäähdyttelyvaiheet.
  • Suosikit: Luo tavoite ja lisää se suosikkeihisi, niin se on helposti käytettävissäsi, kun haluat tehdä harjoituksen uudelleen.

Harjoitustavoitteen luominen

1. Siirry Päiväkirjaan ja napsauta Lisää > Harjoitustavoite.
  2. Valitse Lisää harjoitustavoite -näkymässä Pika tai Jaksotettu.

Pikatavoite

1. Valitse Pika.
  2. Valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (enintään 45 merkkiä), Päivämäärä ja Aika sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).
  3. Syötä kesto tai kalorit. Voit syöttää vain yhden arvon.
  4. Voit tallentaa tavoitteen suosikkeihisi napsauttamalla suosikkikuvaketta .
  5. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Tallenna.

Jaksotettu tavoite

1. Valitse Jaksotettu.
  2. Valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (enintään 45 merkkiä), Päivämäärä ja Aika sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).
  3. Valitse, haluatko luoda uuden jaksotetun tavoitteen (LUO UUSI) vai käyttää pohjaa (KÄYTÄ POHJAA).
  4. Lisää tavoitteeseen jaksoja. Lisää kestoon perustuva jakso napsauttamalla KESTO. Valitse nimi ja kesto jokaiselle jaksolle, manuaalinen tai automaattinen seuraavan jakson aloitus ja intensiteetti.
  5. Voit tallentaa tavoitteen suosikkeihisi napsauttamalla suosikkikuvaketta .
  6. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Tallenna.

Suosikit

Jos olet luonut tavoitteen ja lisännyt sen suosikkeihin, voit käyttää sitä aikataulutettuna tavoitteena.

1. Valitse SUOSIKKITAVOITTEET. Suosikkiharjoitustavoitteesi näytetään.
  2. Valitse suosikki tavoitteesi pohjaksi napsauttamalla KÄYTÄ.
  3. Syötä Päivämäärä ja Aika.
  4. Voit halutessasi muokata tavoitetta tai käyttää sitä sellaisenaan.

Tavoitteen muokkaaminen tässä näkymässä ei vaikuta suosikkitavoitteeseen. Jos haluat muokata suosikkitavoitetta, siirry kohtaan SUOSIKIT napsauttamalla nimesi ja profiilikuvasi vieressä olevaa tähtikuvaketta.
  5. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla LISÄÄ PÄIVÄKIRJAAN.

Tavoitteiden synkronointi A370-laitteeseen

Muista synkronoida harjoitustavoitteesi A370-laitteeseen Flow-verkkopalvelusta joko FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen avulla. Jos et synkronoi niitä, ne näkyvät vain Flow-verkkopalvelun päiväkirjassa tai Suosikit-luettelossa.

Kun olet synkronoinut harjoitustavoitteesi A370-laitteeseen, näet harjoitustavoitteesi Suosikit-kohdassa.

Tietoa harjoituksen aloittamisesta on kohdassa Harjoituksen aloittaminen.