Olet täällä: Harjoittelu > Harjoitusten yhteenveto

Harjoitusten yhteenveto

Harjoituksen jälkeen

A370 antaa yhteenvedon harjoituksestasi heti harjoituksen lopettamisen jälkeen. Saat yksityiskohtaisemman ja havainnollisen analyysin Flow-sovelluksessa tai Flow-verkkopalvelussa.

A370:n harjoitusten yhteenveto

A370:ssa voit tarkastella vain kuluvan päivän harjoitusten yhteenvetoa. Siirry Oma päivä -kohtaan ja valitse harjoitus, jonka haluat nähdä.

Aloitusaika

Aika, jolloin harjoitus alkoi.

Kesto

Harjoituksen kesto.

Keskisyke

Keskisykkeesi harjoituksen aikana.

Maksimisyke

Maksimisykkeesi harjoituksen aikana.

Harjoituksen vaikutus

Harjoitustesi pääasiallinen vaikutus/palaute. Jotta harjoituksella on vaikutusta, sinun pitää harjoitella vähintään 10 minuuttia Sport Zone -alueilla, kun sykkeen mittaus käytössä.

Sykealueet

Kunkin sykealueen prosenttiosuus tehdystä harjoituksesta.

Kalorit

Harjoituksen aikana poltetut kalorit.

Rasvanpoltto-%

Rasvaa polttaneiden kalorien osuus harjoituksen aikana.

Harjoituksen keskinopeus tai keskivauhti ja maksiminopeus tai maksimivauhti.

Harjoituksen aikana kuljettu matka.

Polar Flow -sovellus

Synkronoi A370 ja Flow-sovellus pitämällä painike painettuna aikanäytössä. Flow-sovelluksessa voit analysoida kunkin harjoituksen tiedot yhdellä silmäyksellä heti harjoituksen jälkeen. Sovelluksen avulla näet yhteenvedon harjoitustiedoista ilman Internet-yhteyttä.

Katso lisätietoja kohdasta Polar Flow -sovellus.

Polar Flow -verkkopalvelu

Polar Flow -verkkopalvelun avulla voit analysoida harjoituksesi tarkasti ja lukea lisätietoa suorituksestasi. Seuraa edistymistäsi ja jaa myös parhaat harjoituksesi muiden kanssa.

Katso lisätietoja kohdasta Polar Flow -verkkopalvelu.