Olet täällä: Asetukset > Aikanäytön kuvakkeet

Aikanäytön kuvakkeet

Seuraavat kuvakkeet saattavat näkyä aikanäytössä ajan ja päivämäärän vieressä.

Lentotila on päällä. Kaikki langattomat yhteydet matkapuhelimeesi ja lisälaitteisiin on katkaistu.
Älä häiritse -tila on päällä. Näyttö ei käynnisty ranneliikkeen takia etkä saa älykkäitä ilmoituksia puhelimestasi.
Värinähälytys on ohjelmoitu. Voit ohjelmoida hälytyksen Flow-sovelluksessa.
Yhdistetyn puhelimesi yhteys on katkennut, ja älykkäät ilmoitukset on asetettu päälle. Pidä sivupainike painettuna yhdistääksesi puhelimeesi.