Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

A370

Akkutyyppi: 100 mAh:n ladattava litiumpolymeeriakku
Käyttöaika: Jopa neljä päivää ympärivuorokautisella aktiivisuuden seurannalla, jatkuvalla sykeseurannalla ja yhden tunnin päivittäisellä harjoittelulla, kun Älykkäät ilmoitukset ‑toiminto ei ole käytössä.
Käyttöaika harjoittelutilassa: Enintään 13 tuntia mobiili-GPS:n ollessa päällä. Enintään 32 tuntia mobiili-GPS:n ollessa pois päältä.
Käyttölämpötila: -10 °C – +50 °C
Latausaika: Enintään 2 tuntia.
Latauslämpötila: 0 °C – +40 °C
Fitness-mittarin valmistusmateriaalit: Laite: termoplastinen polyuretaani akryylinitriilibutadieenistyreeni, lasikuitu, polykarbonaatti, ruostumaton teräs, lasi

Ranneke: silikoni, ruostumaton teräs, polybuteenitereftalaatti, lasikuitu

Kellon tarkkuus: Tarkempi kuin ± 0,5 sekuntia/päivä lämpötilan ollessa 25 °C
Sykkeenmittausalue: 30-240 bpm
Vesitiiviys: 30 m
Muistin kapasiteetti: Kieliasetuksesta riippuen 60 tuntia harjoittelua sykkeenmittauksella

Käyttää langatonta Bluetooth®-teknologiaa.

A370 on yhteensopiva myös seuraavien Polar-sykesensoreiden kanssa: Polar H6, H7, H10 ja OH1.

Polar FlowSync -ohjelma

FlowSync-ohjelman käyttö edellyttää tietokonetta, jossa on Microsoft Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmä, Internet-yhteys ja vapaa USB-portti.

FlowSync on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

Tietokoneen käyttöjärjestelmä 32-bittinen 64-bittinen
Windows 7 X X
Windows 8 X X
Windows 8.1 X X
Windows 10 X X
OS X 10.9   X
OS X 10.10   X
OS X 10.11   X
macOS 10.12   X
macOS 10.13   X
macOS 10.14   X

Polar Flow -mobiilisovelluksen yhteensopivuus

Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:

• iOS-mobiililaitteet, joissa on iOS 11 tai uudempi
  • Android-mobiililaitteet, joissa on Bluetooth 4.0 -tuki ja Android 5 tai uudempi (ota puhelimen valmistajalta selvää puhelimesi kaikista teknisistä tiedoista)

Eri Android-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuudessa on eroja eri puhelinvalmistajien välillä eikä Polar valitettavasti voi taata, että kaikki toiminnot toimivat kaikilla laitteilla.

Polar-tuotteiden vesitiiviys

Useimpia Polar-tuotteita voi käyttää uidessa. Ne eivät kuitenkaan ole sukellusmittareita. Älä paina laitteen painikkeita veden alla, jotta laite pysyy vesitiiviinä. Kun mittaat sykettä vedessä GymLink-yhteensopivalla Polar-laitteella ja sykesensorilla, seuraavat seikat voivat aiheuttaa häiriöitä:

• Paljon klooria sisältävä allasvesi ja merivesi johtavat sähköä erittäin tehokkaasti. Sykesensorin elektrodit voivat mennä oikosulkuun, mikä estää sykesensoria havaitsemasta EKG-signaaleja.
  • Veteen hyppääminen tai lihasten voimakas liike kilpauinnin aikana voivat siirtää sykesensorin kehollasi kohtaan, josta EKG-signaaleja ei voi havaita.
  • EKG-signaalin voimakkuus on yksilöllinen ja voi vaihdella yksilöllisen kudosrakenteen mukaisesti. Ongelmia esiintyy tavallista enemmän, kun sykettä mitataan vedessä.

Ranteesta tehtävällä sykkeenmittauksella varustetut Polar-laitteet soveltuvat uimiseen ja kylpemiseen. Ne mittaavat aktiivisuustietoja ranteesi liikkeestä myös uidessasi. Testeissämme olemme kuitenkin havainneet, että ranteesta tehtävä sykkeenmittaus ei toimi ihanteellisella tavalla vedessä, joten ranteesta tehtävää sykkeenmittausta ei suositella uintiin.

Kelloteollisuudessa vesitiiviys ilmoitetaan yleensä metreinä, mikä tarkoittaa siinä syvyydessä vallitsevaa staattista vedenpainetta. Polar käyttää samaa merkintätapaa. Polar-tuotteiden vesitiiviys on testattu kansainvälisen ISO 22810- tai IEC60529 -standardin mukaisesti. Jokainen Polar-laite, jossa on merkintä vesitiiviydestä, testataan ennen toimitusta. Näin varmistetaan, että ne kestävät vedenpaineen.

Polar-tuotteet on jaettu neljään luokkaan vesitiiviyden mukaan. Tarkista oman Polar-tuotteesi vesitiiviyskategoria sen takakannesta ja vertaa sitä alla olevaan taulukkoon. Huomioithan, ettei taulukkoa voi välttämättä soveltaa muiden valmistajien tuotteisiin.

Veden alla liikuttaessa laitteeseen kohdistuva liikkuvan veden aiheuttama dynaaminen paine on staattista painetta suurempi. Tämä tarkoittaa, että tuotteen liikuttaminen veden alla altistaa sen suuremmalle paineelle kuin se altistuisi paikallaan ollessaan.

Tuotteen takana oleva merkintä Roiskevesi,
hiki, sade jne.
Uiminen ja kylpeminen Pintasukellus snorkkelin kanssa
(ei ilmasäiliöitä)
Laitesukellus
(ilmasäiliöiden kanssa)
Vesitiiviysominaisuudet
Vesitiiviys: IPX7 OK - - - Älä pese painepesurilla.
Kestää roiskevettä, sadetta jne.
Viitestandardi: IEC60529.
Vesitiiviys: IPX8 OK OK - - Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: IEC60529.
Vedenkestävä
Vedenkestävä 20/30/50 metriin
Soveltuu uimiseen
OK OK - - Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: ISO22810.
Vesitiivis 100 metriin OK OK OK - Soveltuu toistuvaan käyttöön vedessä, mutta ei laitesukellukseen.
Viitestandardi: ISO22810.