Olet täällä: Tärkeitä tietoja > A370:n huoltaminen

A370:n huoltaminen

Polar A370 ‑laitetta on käsiteltävä yhtä huolellisesti kuin muitakin elektronisia laitteita. Seuraavat ehdotukset auttavat täyttämään takuun vaatimukset ja nauttimaan tuotteesta monien vuosien ajan.

USB-kaapeli tulee yhdistää varovasti, jottei laitteen USB-portti vaurioidu.

Älä lataa laitetta, kun sen USB-portti on märkä. Ennen lataamista jätä kansi joksikin aikaa auki, jotta USB-portti ehtii kuivua. Tällöin lataus ja synkronointi toimivat sujuvasti.

Pidä harjoituslaite puhtaana.

• Suosittelemme, että peset laitteen ja silikonirannekkeen kunkin harjoituskerran jälkeen juoksevan veden alla miedolla saippualla ja vedellä. Poista laite rannekkeesta ja pese se erikseen. Kuivaa pehmeällä pyyhkeellä.

On tärkeää, että peset laitteen ja rannekkeen, jos käytät niitä uima-altaassa, jossa käytetään klooria altaan puhtaana pitämiseen.

• Jos et käytä laitetta 24/7, pyyhi siitä kosteus ennen varastointia. Älä säilytä sitä kosteassa ympäristössä tai hengittämättömässä materiaalissa, kuten muovipussissa tai urheilulaukussa.
  • Kuivaa se tarvittaessa pehmeällä pyyhkeellä. Pyyhi lika harjoituslaitteesta kostealla paperipyyhkeellä. Älä pese harjoituslaitetta painepesurilla, jotta se pysyy vesitiiviinä. Älä koskaan käytä puhdistamiseen alkoholia tai hankaavia materiaaleja (kuten teräsvillaa tai puhdistuskemikaaleja).
  • Kun liität A370:n tietokoneeseen tai latauslaitteeseen, tarkista, ettei A370:n USB-liittimessä ole kosteutta, hiuksia, pölyä tai likaa. Poista mahdollinen lika tai kosteus pyyhkimällä kevyesti. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja tai välineitä, jotka voivat naarmuttaa laitetta.

Käyttölämpötila on -10 °C ... +50 °C.

Säilyttäminen

Säilytä harjoituslaite viileässä ja kuivassa paikassa. Älä säilytä sitä kosteassa, hengittämättömässä (muovikassissa tai urheilukassissa) tai sähköä johtavassa materiaalissa (märkä pyyhe). Älä jätä harjoitustietokonetta pitkäksi aikaa suoraan auringonpaisteeseen esimerkiksi autoon tai pyörän pidikkeeseen.

On suositeltavaa pitää harjoituslaite osittain tai täysin ladattuna. Akun varaus heikkenee vähitellen säilytyksen aikana. Jos aiot säilyttää harjoituslaitetta käyttämättömänä useiden kuukausien ajan, se on hyvä ladata muutaman kuukauden välein. Tämä pidentää akun käyttöikää.

Kuivaa ja säilytä kiinnitysvyö ja lähetinyksikkö erillään. Tämä pidentää sykesensorin pariston käyttöikää. Säilytä sykesensori viileässä ja kuivassa paikassa. Hapettumisen välttämiseksi sykesensoria ei kannata säilyttää märkänä esimerkiksi hengittämättömästä materiaalista valmistetussa urheilukassissa. Älä jätä sykesensoria pitkäksi aikaa suoraan auringonpaisteeseen.

Huolto

Suosittelemme, että tuotetta huolletaan sen kahden vuoden takuuaikana ainoastaan valtuutetuissa Polar-huoltopisteissä. Takuu ei kata valtuuttamattomasta huollosta johtuvia suoria tai välillisiä vahinkoja. Lisätietoja on kohdassa Rajoitettu kansainvälinen Polar-takuu.

Yhteystiedot ja kaikkien Polar-huoltopisteiden tiedot löydät osoitteesta support.polar.com/fi/tuki ja maakohtaisilta sivustoilta.