Olet täällä: Polar Flow > Synkronointi

Synkronointi

Voit siirtää tietoa A370:sta USB-portin ja FlowSync-ohjelman avulla tai langattomasti Bluetooth Smart® ‑yhteyden ja Flow-sovelluksen avulla. Tietojen synkronointiin A370:n sekä Flow-verkkopalvelun ja ‑sovelluksen välillä tarvitaan Polar-tili ja FlowSync-ohjelma. Olet luonut tilin ja ladannut ohjelman, jos olet määrittänyt A370:n asetukset osoitteessa flow.polar.com/start. Jos määritit pika-asetukset ottaessasi A370:n käyttöön, siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja määritä loput asetukset. Lataa Flow-sovellus matkapuhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta.

Muista synkronoida A370, verkkopalvelu ja mobiilisovellus, jotta tietosi pysyvät ajan tasalla missä tahansa oletkin.

Synkronointi Flow-mobiilisovelluksella

Varmista ennen synkronointia, että

• sinulla on Polar-tili ja Flow-sovellus
  • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä eikä laite ole lentotilassa
  • Olet yhdistänyt A370:n ja matkapuhelimesi. Katso lisätietoja kohdasta Polar Flow -sovellus.

Tietojen synkronointi manuaalisesti:

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen ja pidä A370:n painiketta painettuna.
  2. Näytössä lukee ensin Etsitään, muodostetaan yhteyttä ja sitten Synkronoidaan.
  3. Lopuksi näytössä lukee Suoritettu.

Fitness-mittari synkronoituu Polar Flow ‑sovelluksen kanssa kerran tunnissa ilman, että synkronointia tarvitsee käynnistää. Lisäksi tiedot synkronoidaan sovellukseen taustalla jokaisen harjoituksen, aktiivisuusmuistutuksen, saavutetun aktiivisuustavoitteen ja suoritetun kuntotestin jälkeen.

Kun synkronoit A370:n Flow-sovelluksen kanssa, myös aktiivisuus- ja harjoitustietosi synkronoidaan automaattisesti Flow-verkkopalveluun Internet-yhteyden avulla.

Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow_app.

Synkronointi Flow-verkkopalveluun FlowSync-ohjelman avulla

Tietojen synkronointi Flow-verkkopalveluun edellyttää FlowSync-ohjelmaa. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna ohjelma ennen synkronointia.

1. Kytke A370 tietokoneen USB-porttiin USB-johdon avulla. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
  2. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  3. Kun toiminto on suoritettu loppuun, näyttöön tulee Valmis-ilmoitus.

Kun A370 liitetään tietokoneeseen, Polar FlowSync ‑ohjelma siirtää tiedot aina Polar Flow ‑verkkopalveluun ja synkronoi muuttamasi asetukset. Jos synkronointi ei käynnisty automaattisesti, voit käynnistää FlowSync-ohjelman työpöydän kuvakkeesta (Windows) tai sovelluskansiosta (Mac OS X). Aina kun laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Flow-verkkopalvelussa A370:n ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset A370-laitteeseen painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow.

Tukitietoa ja lisätietoja FlowSync-ohjelman käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/FlowSync.