Olet täällä: Harjoittelu > Harjoituksen aloittaminen

Harjoituksen aloittaminen

Pyyhkäise aikanäyttöä ylös- tai alaspäin ja napauta kohtaa Harjoittelu siirtyäksesi harjoituksen aloitustilaan. Sydänkuvake näyttää sykkeen, kun se on havaittu. Jos käytät matkapuhelimen sijaintia, GPS-kuvakkeen ympyrä pysähtyy, kun sijainti on löytynyt.

Valitse haluamasi lajiprofiili pyyhkäisemällä näyttöä ylös- tai alaspäin.

Aloita harjoitus koskettamalla valittua lajikuvaketta.

Katso kohdasta Toiminnot harjoittelun aikana lisätietoja A370:n toiminnoista, jotka ovat käytettävissä harjoittelun aikana.

Voit keskeyttää harjoituksen painamalla painiketta. Näyttöön ilmestyy ilmoitus Keskeytetty, ja A370 siirtyy taukotilaan. Voit jatkaa harjoitusta painamalla vihreät nuolet -kuvaketta.

Voit lopettaa harjoituksen pitämällä painiketta painettuna harjoituksen tallentamisen aikana tai taukotilassa, kunnes harjoituksen yhteenveto tulee näyttöön. Voit pysäyttää tallennuksen myös napsauttamalla näytön punaista pysäytyskuvaketta ja pitämällä sitä painettuna kolmen sekunnin ajan.

Tavoitteellisen harjoituksen aloittaminen

Voit suunnitella harjoittelua ja luoda yksityiskohtaisia harjoitustavoitteita Flow-verkkopalvelussa sekä synkronoida tiedot A370-laitteeseen FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen avulla. A370 ohjaa sinua tavoitteen saavuttamisessa harjoittelun aikana.

Tavoitteellisen harjoituksen aloittaminen:

1. Siirry Minun päivä -kohtaan.
  2. Valitse tavoite luettelosta napsauttamalla sitä.
  3. Valitse haluamasi laji napsauttamalla sen kuvaketta.
  4. Harjoitusnäyttö avautuu ja voit aloittaa harjoituksen.