Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu > Lajiprofiilit Flow-verkkopalvelussa

Polar-lajiprofiilit Flow-verkkopalvelussa

A370-laitteessa on oletuksena seitsemän lajiprofiilia. Flow-verkkopalvelussa voit lisätä uusia lajiprofiileja sekä muokata niitä ja olemassa olevia profiileja. A370:ssa voi olla enintään 20 lajiprofiilia. Jos Flow-verkkopalvelussa on yli 20 lajiprofiilia, luettelon 20 ensimmäistä lajiprofiilia siirretään A370-laitteeseen synkronoinnin yhteydessä.

Voit muuttaa lajiprofiilien järjestystä vetämällä ja pudottamalla. Valitse siirrettävä laji ja vedä se haluamaasi kohtaan luettelossa.

Uuden lajiprofiilin lisääminen

Flow-verkkopalvelussa:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse Lajiprofiilit.
  3. Napsauta LISÄÄ LAJIPROFIILI ja valitse laji luettelosta.
  4. Laji lisätään luetteloon.

Lajiprofiilin muokkaaminen

Flow-verkkopalvelussa:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse Lajiprofiilit.
  3. Napsauta MUOKKAA sen lajin kohdalla, jota haluat muokata.

Voit muokata seuraavia tietoja kussakin lajiprofiilissa:

Syke

• Sykenäkymä
  • Muissa laitteissa näkyvä syke (muut langatonta Bluetooth ® Smart -teknologiaa käyttävät laitteet, kuten kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi.)
  • Flow-verkkopalvelussa luomiesi ja A370-laitteeseen siirtämiesi harjoitusten sykealuetyyppi.

Eleet ja palaute

• Värinäpalaute

GPS ja korkeus

• Valitse GPS-tallennusnopeus.

Kun olet määrittänyt lajiprofiilien asetukset, napsauta TALLENNA. Muista synkronoida asetukset A370-laitteeseen.