Olet täällä: Ominaisuudet > Smart Coaching -ominaisuudet > Lajiprofiilit

Polar-lajiprofiilit

A370:ssa on oletuksena seitsemän lajiprofiilia. Flow-verkkopalvelussa voit lisätä uusia lajiprofiileja ja synkronoida ne A370-laitteeseen, jolloin saat luettelon suosikkilajeistasi. Voit myös määrittää kuhunkin lajiprofiiliin eräitä lajikohtaisia asetuksia. Voit esimerkiksi poistaa värinähälytyksen käytöstä joogaprofiilissa. Katso lisätietoja kohdasta Lajiprofiilit Flow-verkkopalvelussa.

Lajiprofiilien avulla voit seurata harjoitteluasi ja tarkkailla kehittymistäsi eri lajeissa. Se onnistuu Flow-verkkopalvelussa.