Olet täällä: Ominaisuudet > Smart Coaching -ominaisuudet > Lajiprofiilit

Polar-lajiprofiilit

A370:ssa on oletuksena seitsemän lajiprofiilia. Flow-verkkopalvelussa voit lisätä uusia lajiprofiileja ja synkronoida ne A370-laitteeseen, jolloin saat luettelon suosikkilajeistasi. Voit myös määrittää kuhunkin lajiprofiiliin eräitä lajikohtaisia asetuksia. Voit esimerkiksi poistaa värinähälytyksen käytöstä joogaprofiilissa. Katso lisätietoja kohdasta Lajiprofiilit Flow-verkkopalvelussa.

Lajiprofiilien avulla voit seurata harjoitteluasi ja tarkkailla kehittymistäsi eri lajeissa. Se onnistuu Flow-verkkopalvelussa.

Huomaa, että monien sisälajien, ryhmäliikuntalajien ja joukkuelajien lajiprofiileissa Syke näytetään toisissa laitteissa -asetus on oletuksena käytössä. Tämä tarkoittaa, että yhteensopivat, langatonta Bluetooth Smart -teknologiaa käyttävät laitteet, kuten kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit tarkistaa Polarin lajiprofiililuettelosta, missä lajiprofiileissa Bluetooth on oletuksena käytössä. Voit ottaa Bluetoothin käyttöön tai pois käytöstä lajiprofiilin asetuksissa.