Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset (iOS)

Älykkäät ilmoitukset (iOS)

Älykkäät ilmoitukset -toiminnon avulla saat hälytykset saapuvista puheluista, viesteistä ja sovellusten ilmoituksista Polar-laitteeseesi. Saat Polar-laitteeseen samat ilmoitukset kuin puhelimen näytölle. Kun A370:n kanssa tehdään sykeharjoittelua, voit vastaanottaa ilmoituksia puheluista vain, jos Polar Flow ‑sovellus on käynnissä puhelimessasi.

• Varmista, että käytössäsi on uusin A370-laiteohjelmistoversio ja Polar Flow ‑sovelluksen uusin versio.
  • Älykkäät ilmoitukset ‑toiminto on käytettävissä, jos laitteeseen on asennettu iOS-käyttöjärjestelmän Polar Flow ‑mobiilisovellus ja A370 on yhdistetty sovellukseen.
  • Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, Polar-laitteen ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti käytössä.

Älykkäiden ilmoitusten asetukset

Polar Flow -mobiilisovellus

Polar Flow -mobiilisovelluksessa Älykkäät ilmoitukset -toiminto on oletusarvoisesti pois käytöstä.

Aseta Älykkäät ilmoitukset -toiminto käyttöön mobiilisovelluksessa seuraavasti.

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet ja sitten A370-laitteesi sivulle, jos sinulla on enemmän kuin yksi Polar-laite.
  3. Valitse kohdassa Älykkäät ilmoitukset vaihtoehto Päällä, Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.
  4. Synkronoi A370 ja mobiilisovellus pitämällä A370:n painiketta painettuna.
  5. A370:n näytössä lukee Älykkäät ilmoitukset päällä tai Älykkäät ilmoitukset pois päältä.

Kun muutat asetuksia Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa, muista synkronoida A370 ja mobiilisovellus.

Älä häiritse -asetus Polar Flow -sovelluksessa

Älä häiritse -asetus estää näyttöä aktivoitumasta ranteesi liikkeestä, jotta se ei häiritse lepäämistä esimerkiksi pimeässä makuuhuoneessa.

Jos haluat ottaa ilmoituksista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön Polar Flow -mobiilisovelluksessa. Kun se on päällä, et saa ilmoituksia asettamallasi ajanjaksolla. Älä häiritse on oletusarvoisesti asetettu päälle ja sen ajanjakso on klo 22.00 – 7.00.

Muuta Älä häiritse -asetusta seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet ja sitten A370-laitteesi sivulle, jos sinulla on enemmän kuin yksi Polar-laite.
  3. Aseta Älä häiritse ‑toiminto päälle tai pois päältä ja aseta aloitus- ja päättymisaika.
  4. Synkronoi A370 mobiilisovelluksen kanssa pitämällä A370:n painiketta painettuna.

Älä häiritse ‑asetus A370:ssa

Ilmoituksista annettavat hälytykset poistetaan käytöstä A370-laitteessa seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset.
  2. Napauta Älä häiritse -kuvaketta:

Näytössä lukee Älä häiritse on päällä. Kun toiminto on päällä, ajannäyttötilassa näkyy kuunsirppikuvake:

Saat ilmoituksista annettavat hälytykset käyttöön toistamalla vaiheet.

Puhelimen asetukset

A370 näyttää ilmoituksia puhelimen ilmoitusasetusten mukaisesti. Ilmoitusasetusten muuttaminen iOS-puhelimessa:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Ilmoitukset. Valitse sovellus.
  2. Varmista, että ilmoitukset ovat päällä ja että hälytystavaksi on valittu Bannerit tai Hälytykset.

Huomaa, että harjoitusten aikana voit vastaanottaa vain puheluita ja sijaintiin liittyviä viestejä.

Käyttö

Kun saat hälytyksen, Polar-laite ilmoittaa siitä huomaamattomasti värisemällä. Kun saat puhelun, voit vastata siihen tai hiljentää tai hylätä sen (vain iOS 8). Hiljentäminen hiljentää vain Polar-laitteen, ei puhelinta. Jos saat ilmoituksen puhelusta kertovan hälytyksen aikana, ilmoitusta ei näytetä.

Voit vastaanottaa puheluja ja reittiohjeita (vain Google-kartoista) harjoituksen aikana, jos Flow-sovellus on käynnissä puhelimessasi. Ilmoituksia (sähköposti, kalenteri, sovellukset jne.) ei näytetä harjoittelun aikana.

Ilmoitusten hylkääminen

Ilmoitukset voi hylätä manuaalisesti tai aikakatkaisulla. Manuaalinen hylkääminen hylkää ilmoituksen myös puhelimen näytöltä, mutta aikakatkaisu poistaa sen vain Polar-laitteesta. Ilmoitus näkyy edelleen puhelimessasi.

Ilmoitusten hylkääminen näytöstä:

• Manuaalisesti: Paina sivupainiketta.

Aikakatkaisu: Ilmoitus poistuu 30 sekunnin kuluttua, jos et hylkää sitä manuaalisesti.

Älykkäät ilmoitukset -ominaisuus toimii Bluetooth-yhteyden kautta

Bluetooth-yhteys ja Älykkäät ilmoitukset ‑ominaisuus toimivat A370:n ja puhelimen välillä, kun laitteet ovat näköyhteydessä toisiinsa ja noin 5 metrin etäisyydellä toisistaan. Jos A370 on toiminta-alueen ulkopuolella alle kahden tunnin ajan, puhelin muodostaa yhteyden uudelleen automaattisesti 15 minuutin kuluessa siitä, kun A370 palaa toiminta-alueelle.

Jos A370 on toiminta-alueen ulkopuolella yli kahden tunnin ajan, voit palauttaa yhteyden pitämällä A370:n painiketta painettuna.