Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset (Android)

Älykkäät ilmoitukset (Android)

Älykkäät ilmoitukset -toiminnon avulla saat hälytykset saapuvista puheluista, viesteistä ja sovellusten ilmoituksista Polar-laitteeseesi. Saat Polar-laitteeseen samat ilmoitukset kuin puhelimen näytölle. Huomaa, että et saa ilmoituksia, kun A370-laitteessa on sykeharjoitus päällä.

• Varmista, että puhelimessasi on Android-versio 5.0 tai uudempi.

• Älykkäät ilmoitukset ‑toiminto on käytettävissä, jos laitteeseen on asennettu Android-käyttöjärjestelmän Polar Flow ‑mobiilisovellus ja jos A370 on yhdistetty sovellukseen.

• Älykkäät ilmoitukset -toiminnon toiminto edellyttää, että Polar Flow -sovellus on käynnissä puhelimessasi.

• Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -ominaisuus on käytössä, Polar-laitteen ja puhelimen akusta loppuu virta nopeammin, koska Bluetooth on jatkuvasti päällä.

Olemme tarkistaneet toiminnon muutamien yleisimpien puhelinmallien yhteydessä. tällaisia ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Nexus 5, LG G4 ja Sony Xperia Z3. Toiminnassa voi olla eroja muissa puhelinmalleissa, jotka tukevat Android-versiota 5.0.

Älykkäiden ilmoitusten asetukset

Älykkäiden ilmoitusten ottaminen käyttöön ja pois käytöstä

Polar Flow -mobiilisovelluksessa Älykkäät ilmoitukset -toiminto on oletusarvoisesti pois käytöstä.

Ota Älykkäät ilmoitukset -toiminto käyttöön / pois käytöstä mobiilisovelluksessa seuraavasti.

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Synkronoi A370 ja mobiilisovellus pitämällä A370:n sivupainiketta painettuna.

3. Siirry kohtaan > Laitteet ja sitten A370-laitteesi sivulle, jos sinulla on enemmän kuin yksi Polar-laite.
  4. Valitse kohdassa Älykkäät ilmoitukset vaihtoehto Päällä, Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.
    Kun asetat älykkäät ilmoitukset päälle, sinua kehotetaan sallimaan ilmoitukset puhelimessasi (eli antamaan Polar Flow ‑sovellukselle puhelimen ilmoitusten käyttöoikeus), jos et ole sallinut ilmoituksia. Ota ilmoitukset käyttöön? tulee näyttöön. Napauta Ota käyttöön. Valitse sitten Polar Flow ja napauta OK.
  5. Synkronoi A370 ja mobiilisovellus pitämällä A370:n painiketta painettuna.
  6. A370:n näytössä lukee Älykkäät ilmoitukset päällä tai Älykkäät ilmoitukset pois päältä.

Kun muutat asetuksia Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa, muista synkronoida A370 ja mobiilisovellus.

Älä häiritse -asetus Polar Flow -sovelluksessa

Älä häiritse -asetus estää näyttöä aktivoitumasta ranteesi liikkeestä, jotta se ei häiritse lepäämistä esimerkiksi pimeässä makuuhuoneessa.

Jos haluat ottaa ilmoituksista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön Polar Flow -mobiilisovelluksessa. Kun se on päällä, et saa ilmoituksia asettamallasi ajanjaksolla. Älä häiritse on oletusarvoisesti asetettu päälle ja sen ajanjakso on klo 22.00 – 7.00.

Muuta Älä häiritse -asetusta seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan > Laitteet ja sitten A370-laitteesi sivulle, jos sinulla on enemmän kuin yksi Polar-laite.
  3. Aseta Alä häiritse ‑toiminto päälle tai pois päältä ja aseta aloitus- ja päättymisaika. Älä häiritse ‑asetus on näkyvissä, kun Älykkäät ilmoitukset ‑asetus on päällä.
  4. Synkronoi A370 mobiilisovelluksen kanssa pitämällä A370:n painiketta painettuna.

Älä häiritse ‑asetus A370:ssa

Ilmoituksista annettavat hälytykset poistetaan käytöstä A370-laitteessa seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset.
  2. Napauta Älä häiritse -kuvaketta:

Näytössä lukee Älä häiritse on päällä. Kun toiminto on päällä, ajannäyttötilassa näkyy kuunsirppikuvake:

Saat ilmoituksista annettavat hälytykset käyttöön toistamalla vaiheet.

Estä sovellukset

Polar Flow -sovelluksessa voit estää tiettyjen sovellusten ilmoitukset. Kun saat sovelluksesta ensimmäisen ilmoituksen A370-laitteeseen, sovellus lisätään kohdassa > Laitteet > Estä sovellukset olevaan luetteloon, jossa voit halutessasi estää sen.

Puhelimen asetukset

Ilmoitusten saaminen puhelimesta A370-laitteeseen edellyttää, että otat ilmoitukset käyttöön niissä mobiilisovelluksissa, joista haluat saada ilmoituksia. Voit tehdä sen joko mobiilisovelluksen asetuksista tai Android-puhelimesi sovellusten ilmoituksia koskevista asetuksista. Katso puhelimen käyttöoppaasta lisätietoja sovellusten ilmoitusasetuksista.

Tämän jälkeen Polar Flow -sovelluksella on oltava oikeudet lukea ilmoituksia puhelimesta. Sinun täytyy antaa Polar Flow -sovellukselle pääsy puhelimeen ilmoituksiin (eli ottaa ilmoitukset käyttöön Polar Flow -sovelluksessa). Polar Flow -sovellus opastaa tarvittaessa käyttöoikeuksien antamisessa.

Käyttö

Kun saat hälytyksen, Polar-laite ilmoittaa siitä huomaamattomasti värisemällä. Kun saat puhelun, voit vastata siihen tai hiljentää tai hylätä sen. Hiljentäminen hiljentää vain Polar-laitteen, ei puhelinta. Jos saat ilmoituksen puhelusta kertovan hälytyksen aikana, ilmoitusta ei näytetä.

Ilmoituksia ei näytetä harjoittelun aikana.

Ilmoitusten hylkääminen

Ilmoitukset voi hylätä manuaalisesti tai aikakatkaisulla. Manuaalinen hylkääminen hylkää ilmoituksen myös puhelimen näytöltä, mutta aikakatkaisu poistaa sen vain Polar-laitteesta. Ilmoitus näkyy edelleen puhelimessasi.

Ilmoitusten hylkääminen näytöstä:

• Manuaalisesti: Paina sivupainiketta.

Aikakatkaisu: Ilmoitus poistuu 30 sekunnin kuluttua, jos et hylkää sitä manuaalisesti.

Älykkäät ilmoitukset -ominaisuus toimii Bluetooth-yhteyden kautta

Bluetooth-yhteys ja Älykkäät ilmoitukset ‑ominaisuus toimivat A370:n ja puhelimen välillä, kun laitteet ovat näköyhteydessä toisiinsa ja noin 5 metrin etäisyydellä toisistaan. Jos A370 on toiminta-alueen ulkopuolella alle kahden tunnin ajan, puhelin muodostaa yhteyden uudelleen automaattisesti 15 minuutin kuluessa siitä, kun A370 palaa toiminta-alueelle.

Jos A370 on toiminta-alueen ulkopuolella yli kahden tunnin ajan, voit palauttaa yhteyden pitämällä A370:n painiketta painettuna.