Olet täällä: Ominaisuudet > Smart Coaching -ominaisuudet > Polar Sleep Plus

Polar Sleep PlusTM

A370 seuraa nukkumistasi, jos käytät laitetta yöllä. Laite havaitsee, kun nukahdat ja heräät, sekä kerää tietoa perusteellista analyysia varten. Analyysi on saatavilla Polar Flow ‑sovelluksessa ja ‑verkkopalvelussa. A370 havaitsee kätesi liikkeet yöllä ja tallentaa kaikki unijakson aikana tapahtuneet keskeytykset. Saat tietää, kuinka paljon nukuit varsinaisesti.

Unitiedot A370:ssa

Voit katsoa unitietosi Päiväni-unikortista. Näet tarkat tiedot napauttamalla.
  • Uniaika tarkoittaa ajanjaksoa nukahtamisen ja heräämisen välillä.
  • Varsinainen uni tarkoittaa unessa oltua aikaa nukahtamisen ja heräämisen välillä. Tarkemmin sanottuna se tarkoittaa uniaikaa, josta keskeytykset on vähennetty. Varsinainen uni sisältää vain varsinaisessa unessa vietetyn ajan.
  • Unen yhtenäisyys on arvio unen yhtäjaksoisuudesta.
  • Nukahtamisen ja heräämisen ajankohdat.
  • Palaute perustuu käyttäjän unitietoihin, unitavoitteeseen ja unen itsearviointiin.
  • Unesi arviointi hymiökuvakkeella.

Unitiedot Flow-sovelluksessa ja -verkkopalvelussa

Unitiedot näkyvät Flow-sovelluksessa ja -verkkopalvelussa, kun A370 on synkronoitu. Flow-sovelluksessa ja ‑verkkopalvelussa näytetään yö- ja viikkokohtaiset unitietonäkymät. Voit tarkastella unitietoja Flow-verkkopalvelun Uni-välilehdellä, joka sijaitsee Päiväkirja-kohdassa. Voit lisätä unitietosi myös Edistyminen-välilehden Aktiivisuusraportit-kohtaan.

Polar Flow ‑sovelluksessa ja -verkkopalvelussa voit asettaa unesi tavoiteajan ja määrittää, kuinka pitkään aiot nukkua öisin. Voit myös arvioida unesi. Saat palautetta unestasi riippuen unitiedoistasi, unesi tavoiteajasta ja unesi arvioinnista.

Seuraamalla unirytmiäsi huomaat päivittäisen elämän muutosten vaikutukset ja löydät sopivan tasapainon levon, päivittäisen aktiivisuuden ja harjoittelun välillä.