Olet täällä: Asetukset > Asetukset

Asetukset

Asetusvalikko

Asetukset ovat käytettävissä päävalikon kautta. Napauta toiminnon kuvake vihreäksi, jos haluat ottaa sen käyttöön.

Jatkuva sykeseuranta. Ota sykkeen jatkuva seuranta käyttöön tai poista se käytöstä.
Lentotila. Lentotila poistaa laitteen kaikki langattomat yhteydet käytöstä.
Älä häiritse -tila. Estää näyttöä käynnistymästä ranneliikkeen takia ja estää älykkäät ilmoitukset puhelimestasi.
Sykesensoritila. Käytä A370-laitetta sykesensorina syketietoja vastaanottavan laitteen kanssa.
Virta pois. Sammuttaa laitteen.
Nollaa nykyiset Bluetooth-yhteydet. Jos haluat käyttää Bluetooth-lisälaitteita, sinun tulee yhdistää ne laitteeseen uudelleen.
Tietoja laitteesta. Näyttää laitteesi tunnistenumeron, laiteohjelmistoversion, jne.

Paina sivupainiketta palataksesi aikanäyttöön.

Näytön asetus

Voit valita joko Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa, kummassa kädessä pidät A370:tä. A370:n näytön suunta muuttuu asetuksen mukaisesti.

Mahdollisimman tarkkojen tulosten takaamiseksi suosittelemme, että pidät ranneketta heikomman kätesi ranteessa.

Voit muokata asetuksia milloin tahansa Polar Flow -verkkopalvelussa ja -mobiilisovelluksessa.

Näyttöasetuksen vaihtaminen tietokoneella

1. Liitä A370 tietokoneesi USB-porttiin, siirry osoitteeseen flow.polar.com ja kirjaudu sisään.
  2. Siirry kohtaan Tuotteet ja Asetukset.
  3. Valitse A370-laitteesi, napsauta ja vaihda kätisyys.

A370:n näytön suunta vaihtuu seuraavan synkronoinnin yhteydessä.

Näyttöasetuksen vaihtaminen mobiilisovelluksella

1. Siirry kohtaan Laitteet.
  2. Valitse haluamasi kätisyys A370:n ranteessa pitämistä varten.

A370:n näytön suunta vaihtuu seuraavan synkronoinnin yhteydessä.

Kellonajan asettaminen

Nykyinen kellonaika ja kellonajan esitysmuoto siirretään tietokoneen järjestelmän kellosta A370-laitteeseen, kun laite synkronoidaan Polar Flow ‑verkkopalvelun kanssa. Jos haluat muuttaa A370:n aikaa, sinun on ensin vaihdettava tietokoneesi aikavyöhykettä ja synkronoitava sitten A370.

Jos muutat mobiililaitteen aikaa tai aikavyöhykettä ja synkronoit sitten Polar Flow ‑sovelluksen Polar Flow ‑verkkopalvelun ja A370:n kanssa, aika muuttuu myös A370-laitteessasi. Ajan muuttaminen edellyttää, että mobiililaitteessasi on Internet-yhteys.