Olet täällä: Aloittaminen > A370:n käyttöönotto

A370:n käyttöönotto

Uusi A370-laitteesi on ensin varastointitilassa. Se aktivoituu, kun kytket sen tietokoneeseen käyttöönottoa varten tai kun kytket sen USB-laturiin latausta varten. Akku kannattaa ladata ennen A370:n käyttöä. Jos akku on aivan tyhjä, latauksen käynnistyminen vie muutaman minuutin. Katso tarkat tiedot akun lataamisesta ja kestosta sekä heikosta varauksesta kertovista ilmoituksista kohdasta Paristot ja akut.

Valitse vaihtoehto käyttöönottoa varten: tietokone tai yhteensopiva mobiililaite.

Voit ottaa A370:n käyttöön kytkemällä sen USB-johdolla tietokoneeseen tai käyttämällä yhteensopivaa langatonta mobiililaitetta. Kumpikin tapa edellyttää Internet-yhteyttä.

• Käyttöönotto mobiililaitteen kautta on kätevää, jos sinulla ei ole tietokonetta ja USB-porttia, mutta se voi kestää kauemmin.
  • Käyttöönotto tietokoneen ja liitäntäjohdon avulla on nopeampaa ja voit samalla ladata A370:n, mutta tarvitset tätä varten USB-johdon ja tietokoneen.

Vaihtoehto A: käyttöönotto tietokoneella

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja asenna FlowSync-ohjelma, jonka avulla voit määrittää A370:n asetukset ja päivittää laiteohjelmiston tarvittaessa.
  2. Paina rannekkeen sisäpuolella olevan micro USB -portin kannen yläosa (A) alas ja kytke laitteen mukana toimitettu USB-johto (B) micro USB -porttiin.
    Älä lataa laitetta, kun USB-portti on märkä. Jos A370:n USB-portti on kastunut, anna sen kuivua ennen liittämistä.

3. Määritä laitteen asetukset ja lataa akku (C) kytkemällä johdon toinen pää tietokoneen USB-porttiin.

1. Sen jälkeen saat ohjeet Polar Flow ‑verkkopalveluun kirjautumista ja A370:n mukauttamista varten.

Saat tarkimmat ja henkilökohtaisimmat tiedot aktiivisuudestasi ja harjoituksistasi, kun verkkopalveluun kirjauduttuasi määrität fyysiset asetukset tarkasti. Kirjautumisen yhteydessä voit valita A370:n kielen ja ladata laitteeseen uusimman laiteohjelmiston.

Kun suljet USB-portin kannen, varmista, että se on aivan laitteen pinnan tasalla.

Kun asetukset on määritetty, voit aloittaa harjoittelun. Pidä hauskaa!

Vaihtoehto B: käyttöönotto Polar Flow -sovelluksen kautta mobiililaitteella tai tabletilla

Polar A370 muodostaa yhteyden Polar Flow ‑mobiilisovellukseen langattoman Bluetooth Smart ‑tiedonsiirron avulla, joten muista ottaa toiminto käyttöön mobiililaitteessasi.

1. Kytke USB-johto virtaa antavaan USB-porttiin tai USB-virtalähteeseen varmistaaksesi, että A370:n akussa on riittävästi virtaa asetusten määrittämistä varten. Varmista, että sovittimessa on merkintä "output 5Vdc" ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Näytössä näkyy animoitu ympyrä sekä Bluetooth- ja USB-kuvakkeet.

Älä lataa laitetta, kun sen USB-portti on märkä. Jos A370:n USB-portti on kastunut, anna sen kuivua ennen liittämistä.

2. Etsi ja lataa Polar Flow -sovellus mobiililaitteeseesi App StoreSM- tai Google PlayTM -kaupasta.
    Katso tiedot mobiililaitteiden yhteensopivuudesta osoitteessa support.polar.com.

3. Kun avaat Flow-sovelluksen, se tunnistaa lähistöllä olevan A370:n ja kehottaa yhdistämään laitteet. Hyväksy yhdistämispyyntö ja syötä A370:n Bluetooth-yhdistämiskoodi Flow-sovellukseen.
    Varmista, että A370 on päällä, jotta yhteyden muodostaminen onnistuu.

4. Luo sen jälkeen Polar-tili tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili. Saat sovelluksesta ohjeet kirjautumista ja käyttöönottoa varten. Kun olet määrittänyt kaikki asetukset, napsauta Tallenna ja synkronoi. Mukauttamasi asetukset siirtyvät nyt rannekkeeseen.
    Saat tarkimmat ja henkilökohtaisimmat tiedot harjoituksistasi ja aktiivisuudestasi, kun määrität asetukset tarkasti.

Huomaa, että A370:n viimeisin laiteohjelmistopäivitys saatetaan ladata langattomasti käyttöönoton aikana. Yhteydestä riippuen päivitykseen saattaa kulua jopa 20 minuuttia. A370:een lähetetään käyttöönoton yhteydessä valitsemasi kielen mukainen kielipaketti, jonka lataus kestää jonkin aikaa.
  5. Kun synkronointi on valmis, A370:n näyttö siirtyy aikanäyttötilaan.

Voit aloittaa harjoittelun. Pidä hauskaa!