Olet täällä: Asetukset > A370:n tehdasasetusten palautus

A370:n tehdasasetusten palautus

Jos A370 ei toimi niin kuin pitäisi, kokeile palauttaa laitteen tehdasasetukset. Tehdasasetusten palautus tyhjentää kaikki tiedot A370:stä. Asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten.

Palauta A370:n tehdasasetukset tietokoneen FlowSync-ohjelmalla:

1. Liitä A370 tietokoneen USB-porttiin laitteen mukana toimitetun USB-johdon avulla.
  2. Avaa FlowSyncin asetukset.
  3. Paina Tehdasasetusten palautus -painiketta.

Voit palauttaa A370:n tehdasasetukset myös rannekkeesta:

1. Siirry päävalikon kohtaan Asetukset.
  2. Sammuta laitteen virta napauttamalla virtakuvaketta .
  3. Kun teksti Sammutetaan näkyy näytössä, paina painiketta uudelleen viiden sekunnin ajan.

A370:n asetukset pitää määrittää uudelleen joko mobiililaitteen tai tietokoneen kautta. Muista käyttää samaa Polar-tiliä kuin ennen tehdasasetusten palautusta.