Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -sovellus

Polar Flow -sovellus

Polar Flow -sovelluksen avulla näet visuaalisen esityksen harjoitustiedoistasi milloin tahansa, vaikka sinulla ei olisi Internet-yhteyttä.

Seuraa aktiivisuuttasi 24/7. Tarkista, paljonko olet jäljessä päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi ja miten saavutat sen. Tarkista ottamiesi askelten määrä, kulkemasi matka, kuluttamasi kalorit ja nukkumiseen käyttämäsi aika.

Flow-sovelluksen avulla näet helposti harjoitustavoitteesi ja kuntotestien tulokset. Saat pikaisen yhteenvedon harjoituksestasi ja voit analysoida suorituksesi yksityiskohdat välittömästi. Näet harjoittelusi viikoittaiset yhteenvedot harjoituspäiväkirjassasi. Voit myös jakaa parhaat suorituksesi ystävillesi Flow-yhteisössä.

Lisäksi sen avulla voidaan määrittää uuden A370:n asetukset langattomasti. Katso ohjeet kohdasta A370:n asetusten määrittäminen.

Aloita Flow-sovelluksen käyttö lataamalla sovellus matkapuhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta. Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow_app. Ennen kuin uusi mobiililaite (älypuhelin tai taulutietokone) otetaan käyttöön, se on yhdistettävä A370-laitteeseen.

Mobiililaitteen ja A370:n yhdistäminen

Ennen kuin yhdistät mobiililaitteen

• lataa Flow-sovellus App Store- tai Google Play -kaupasta
  • varmista, että mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja että laite ei ole lentotilassa.

Huomaa, että yhdistäminen on tehtävä Flow-sovelluksessa EIKÄ mobiililaitteen Bluetooth-asetuksissa.

Mobiililaitteen yhdistäminen:

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tilisi tunnuksilla, jotka loit A370:n asetusten määrittämisen yhteydessä.
  2. Odota, kunnes Liitä tuote ‑näyttö (Odotetaan laitetta A370) avautuu mobiililaitteessa.
  3. Pidä A370:n painike painettuna.
  4. Näytössä lukee Yhdistä koskettamalla laitettasi A370:lla. Kosketa mobiililaitetta A370:lla.
  5. Näyttöön tulee ilmoitus Yhdistetään.
  6. A370:n näytössä lukee Vahvista toisessa laitteessa xxxxx. Syötä A370:n PIN-koodi mobiililaitteeseen. Yhdistäminen käynnistyy.
  7. Kun yhdistäminen on suoritettu loppuun, näyttöön tulee tieto Yhdistäminen valmis.

Näet harjoituksesi tiedot Flow-sovelluksessa, jos synkronoit A370:n sovelluksen kanssa harjoituksen jälkeen. Kun synkronoit A370:n Flow-sovelluksen kanssa, myös aktiivisuus- ja harjoitustietosi synkronoidaan automaattisesti Flow-verkkopalveluun Internet-yhteyden avulla. Flow-sovellus on helpoin tapa synkronoida harjoitustiedot A370:sta verkkopalveluun. Lisätietoja synkronoimisesta on kohdassa Synkronointi.